• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404022114961
  • خبرنگار : 71234

شکراللهی: سرمایه‌گذاری برای تولید مهمترین رکن برای رسیدن به رشد ۸ درصدی است

شکراللهی: سرمایه‌گذاری برای تولید مهمترین رکن برای رسیدن به رشد ۸ درصدی است

نماینده کهنوج در مجلس با تاکید بر لزوم ارائه برنامه دولت برای تحقق اهداف شعار سال گفت: «سرمایه‌گذاری برای تولید» مهمترین رکن برای رسیدن به رشد ۸ درصدی سالانه است.

به گزارش ایسنا، منصور شکراللهی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان‌دستور خود با تبریک هفته معلم گفت: با توجه به فرمان مقام معظم رهبری در موضوع نامگذاری سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» انتظار می‌رود که دولت برای اجرایی کردن فرمان رهبر انقلاب گام‌های محکمی بردارد که مهمترین رکن تحقق رسیدن به شاخص رشد هشت درصدی سالانه است.

وی افزود: براساس سیاست‌های ابلاغیه مقام معظم رهبری، تعیین منابع مالی قابل اتکا برای حوزه سرمایه‌گذاری و تولید در کشور است. بنابراین باید تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای تحقق تامین منابع مالی برای رسیدن به شاخص‌های مدنظر داشته باشند.

این عضو مجمع نمایندگان استان کرمان با انتقاد از قطعی برق در کرمان گفت: باید تفاوتی میان مناطق سردسیر کشور و شمال استان کرمان با جنوب استان کرمان قائل شد تا ساعات قطعی برق در مناطق جنوبی استان کرمان کاهش باید. متاسفانه قطعی برق، خطوط ارتباطی اینترنت و همچنین کشاورزان و باغداران ما را دچار مشکل و ضرر و زیان کرده است که این قطعی های پی در پی موجب نوسان برق و سوختگی برخی از لوازم خانگی مردم شده است.

وی افزود: از دیگر معضلات قطعی برق، حجم زیادی از نارضایتی بازاریان عزیز شهرستان های جنوب استان کرمان که اقتصاد منطقه جنوب کرمان را تحت و شعاع خود قرار داده است. از وزیر نیرو می‌خواهم شش شهرستان جنوبی استان کرمان را در این فصل که دمای هوا به بیش از ۵۱ درجه می رسد، از جدول خاموشی‌ها حذف و خارج کند.

این نماینده مجلس در مجدد خطاب به وزیر نیرو گفت: همانطوری که می دانید کشاورزی و امنیت غذایی به آب وابسته است، بر اساس کدام معیار دستور قطع برق بیش از شش ساعت الکتروپمپ‌های چاه‌های کشاورزی را صادر کرده اید. با این اقدام شما کشاورزان کل کشور به خصوص شش شهرستان جنوبی استان کرمان در حال نابودی است که علاوه بر ضرر هنگفت کشاورزان در بخش زراعت، باعث از بین رفتن باغات مرکبات و نخلستان‌های کشاورزی شده است.

شکراللهی با انتقاد از سیاست های وزرات کشاورزی گفت: پیازکاران و سیب زمینی که به خاطر کاهش شدید قیمت ها و عدم صادرات به موقع در مرحله ورشکستگی قرار دارند. چرا جلوی صادرات سیب زمینی و سایر محصولات کشاورزی جنوب را گرفته اید؟ ضرر کشاورز نباید منفعت مصرف کننده باشد و منفعت مصرف کننده نباید در ضرر کشاورز باشد. وظیفه وزارت جهاد کشاورزی برقراری و تعادل در تولید، توزیع و مصرف است.

وی اضافه کرد: باید حقوق تولیدکننده و مصرف‌کننده به تناسب رعایت شود که این امر موجب دلگرمی و انگیزه در تولیدکننده و رضایتمندی مصرف‌کننده است پس حافظ منافع کشاورزان و تولیدکنندگان باشید و مصرف‌کنندگان نیز به قیمت مناسب محصولات کشاورزی را در دسترس داشته باشند.

شکراللهی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: حتما از ورشکستگی بی سابقه کشاورزان در شش شهرستان جنوبی خبر دارید. پیاز، گوجه فرنگی، هندوانه و سیب زمینی روی دست کشاورزان مانده است. چرا اقدام موثری انجام نمی‌دهید؟ شایسته است که هرچه زودتر اقدام فرمایید. همانطوری که اطلاع دارید برداشت گندم در شش شهرستان جنوبی آغاز شده است. سال قبل این منطقه بیش از ۲۰۰ هزار تن گندم به دولت تحویل داده است. هرچه زودتر نسبت به پرداخت مطالبات گندمک اران زحمتکش تسریع فرمایید.

وی در پایان از رییس قوه قضاییه برای برخورد قاطع با فساد قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha