• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404022114980
  • خبرنگار : 71489

امیر: قطعی برق و گرد و خاک امان مردم خوزستان را بریده است

امیر: قطعی برق و گرد و خاک امان مردم خوزستان را بریده است

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «امروز مردم خوزستان در منزل به خاطر قطعی برق گرم و در بیرون از منزل نیز گرد و خاک امان آنها را بریده است»، خواستار توجه دولت به موضوع قطعی برق مکرر در این استان شد.

به گزارش ایسنا، محمد امیر نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ی روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس  در تذکری به وزیر نیرو گفت: عدم توجه به نیازهای مردم و عدم توانایی شما برای کنترل ناترازی تبعات و جای تاسف دارد. امروز مردم خوزستان در منزل به خاطر قطعی برق گرم  و در بیرون از منزل نیز گرد و خاک امان آنها را بریده است.

وی در تذکر دیگری تاکید کرد: دولت به کشاورزان تعهد داده مطالبات گندمکاران را بدهد اما تاکنون به این وعده عمل نکرده؛ یا تعهد ندهند یا به تعهدات خود عمل عمل کنند.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر نماینده اهواز عنوان کرد: خوزستان حق بزرگی به گردن مردم ایران دارد و امیدواریم ابن نکات مورد توجه دولت قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha