• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404022114981
  • خبرنگار : 50604

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان خبر داد

حمایت بیمه سلامت گلستان از بیش از ۳۷ هزار بیمار صعب العلاج

حمایت بیمه سلامت گلستان  از بیش از ۳۷ هزار بیمار صعب العلاج

ایسنا/گلستان معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان از افزایش چتر حمایتی بیمه سلامت از بیماران خاص خبر داد و گفت: این بیماران از خدمات سرپایی و بستری در ۱۰۷ گروه درمانی مورد تأیید، شامل ویزیت پزشک، خدمات پاراکلینیک، دارویی و بستری در مراکز طرف قرارداد بهره‌مند هستند.

 علیرضا صحرایی امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت  در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تأسیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، اظهار کرد: - ۱۳۰ گروه بیماری تحت پوشش این صندوق قرار گرفته‌اند، در حالی که در گذشته تنها ۵ بیماری (هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، دیالیز و پیوند کلیه) مشمول حمایت بودند. 

وی با بیان اینکه  ۳۷ هزار و ۵۰۰ بیمار در استان نشاندار شده‌اند که با مراجعه به مراکز طرف قرارداد، از خدمات سرپایی و بستری بهره‌مند شوند، گفت:  برای بیمارانی که موفق به استفاده از خدمات صندوق حمایت از بیماران صعب العلاح نشده اند، کمک‌هزینه خارج از ضوابط تا سقف ۷۰ میلیون تومان در سال گذشته در نظر گرفته شد که تلاش داریم این مبلغ را ۱۰۰ میلیون تومان افزایش دهیم.

معاون بیمه سلامت گلستان با اشاره به هفته ملی جمعیت (همزمان با سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت در ۳۰ اردیبهشت) اعلام کرد:- تمام مادران باردار فاقد بیمه، تحت پوشش بیمه همگانی سلامت قرار می‌گیرند.که این پوشش تا پایان دوران شیردهی برای مادر و تا پنج سالگی برای فرزند ادامه دارد.

وی از اضافه شدن هفت مورد خدمات تصویربرداری، ۵۶ قلم موارد آزمایشگاهی و  ۲۹ مورد تجهیزات ناباروری به خدمات بیمه  خبر داد و اضافه کرد:استان گلستان در زمینه خدمات به بیماران خاص جزو سه استان برتر کشور است.

صحرایی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی و ۷۰ درصد در مراکز خصوصی (حتی بدون قرارداد) تحت پوشش بیمه پایه قرار دارد. که  زنان تا ۴۹ سال و مردان بدون شرط سنی می‌توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی از پوشش بیمه ای رایگان برای اقشار کم درآمد خبر داد و افزود: در سال گذشته ۵ میلیارد تومان برای درمان ناباروری در استان هزینه شده است علاوه بر آن ۸۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج  پرداخت شد که ۵۲ میلیارد تومان آن برای کمک‌های دارویی بود.

وی با تأکید بر سیاست‌های عدالت‌محور بیمه سلامت، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد بیمه‌شدگان استان به‌صورت رایگان از خدمات بیمه استفاده می‌کنند که شامل افراد در دهک‌های ۱ تا ۵ شهری و بیش از ۸۰۰ هزار نفر از ساکنین روستاهای استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha