این اعتبارات به طرحهای متنوعی در مناطق مختلف شهرستان از جمله موزه فرش، موزه مفاخر، مرمت بافتهای تاریخی اردکان، احمدآباد و عقدا تعلق گرفته است.
همچنین علاوه بر اعتبار احیای قناتهای تاریخی، دو میلیارد تومان برای مرمت قلعه تاریخی خرانق و دو میلیارد تومان نیز برای ساماندهی دخمه اختصاص یافته است.
در کنار اینها، اعتبار قابل توجه سه میلیارد تومانی نیز به آزادسازی حریم قلعه تاریخی خرانق به عنوان یکی از طرحهای شاخص و مهم گردشگری در خرانق تخصیص یافته است.
پیش از این، در دیدار ماه جاری نماینده مردم اردکان و وزیر میراث فرهنگی، بر لزوم تسریع در مرمت قلعه تاریخی خرانق و نیز فعالسازی ظرفیتهای مغفول در بخش عقدا تأکید شده بود.
مصطفی پوردهقان نماینده مردم اردکان در دیدار با وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مسائل و دغدغههای حوزه میراث فرهنگی شهرستان را مطرح و بر لزوم توجه ویژه وزارتخانه به ظرفیتهای تاریخی این منطقه تأکید کرده بود.
وی با اشاره به جایگاه برجسته شهرستان، بر ضرورت مرمت و احیای قلعه تاریخی خرانق به عنوان یکی از آثار مهم تأکید و تأمین اعتبارات ویژه برای تسریع در ساماندهی این اثر را خواستار شد.
نماینده مردم اردکان همچنین با تشریح وضعیت بناهای تاریخی در بخش عقدا و قابلیتهای فراوان شهرستان در جذب گردشگر و سرمایهگذاری در این حوزه، لزوم توجه ویژه وزارتخانه به تأمین اعتبارات و نیز بسترسازی برای ورود بخش خصوصی به فرآیند مرمت و بهرهبرداری از بناهای تاریخی را یادآور شد.
صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی نیز قول مساعد داد که در فرآیند تخصیص اعتبارات حوزه مرمت آثار تاریخی، شهرستان اردکان به شکل ویژه مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات