• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022215728
  • خبرنگار : 71588

تداوم محاصره غزه و مرگ جنین‌های مادران فلسطینی

تداوم محاصره غزه و مرگ جنین‌های مادران فلسطینی

مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد، اشغالگران صهیونیست از طریق محاصره غزه و ممانعت از ورود مکمل‌های غذایی و داروهای ضروری، باعث مرگ جنین‌ها در رحم مادرانشان می‌شوند.

به گزارش ایسنا، منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه خاطرنشان کرد، محاصره‌ نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی که مانع ورود مواد غذایی و مکمل‌ها می‌شود، منجر به تولد ۱۴۴ نوزاد با نقص‌های مادرزادی جدی و خطرناک شده است؛ به‌ طوریکه برخی از آنها بدون مغز و با اندام‌های ناقص متولد شده‌اند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، وی در ادامه افزود: با اقدامات ساده‌ای مانند اجازه ورود اسید فولیک که زنان باردار به آن نیاز دارند، از این فاجعه می‌توانستیم جلوگیری کنیم.

منیر البرش همچنین تأکید کرد: اشغالگران صهیونیست در حالی دست به کشتار جمعی ملت فلسطین می‌زنند که جهان شاهد کشته شدن کودکان ما و اختلال جنین و نارس شدن آنها در رحم مادرانشان است.

مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه همچنین تصریح کرد که بیش از ۷۰ درصد نوزادان در غزه نارس به دنیا می‌آیند که در سایه کمبود شدید داروهای تخصصی و  محل نگهداری و مراقبت از اطفال شیرخوار نارس، آنها از همان لحظات اولیه زندگی با چالش‌های سلامتی بزرگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

پیشتر سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گفت، طرح تل‌آویو برای امدادرسانی در غزه انتخاب بین کوچ یا مرگ است.

سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد همچنین اعلام کرد پروژه ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی برای نهادهای امدادرسانی، بحران و مشکلات مداوم کودکان و خانواده‌های نوار غزه را افزایش می‌دهد. در این طرح همچنین مباحثی در خصوص نهادی جدید مطرح شده است که بخشی از این طرح گسترده است.

سخنگوی یونیسف اضافه کرد: استفاده از کمک‌های بشردوستانه به عنوان ابزاری برای مجبور کردن مردم به ترک محل زندگی خود به ویژه از شمال نوار غزه به جنوب این منطقه به معنای آن است که مردم غزه را در برابر دو گزینه کوچ یا مرگ قرار دهیم.

وی تاکید کرد: تنها جایگزین پایان دادن به محاصره و صدور مجوزهای لازم برای ورود کمک‌های بشردوستانه و نوار غزه برای نجات مردم این منطقه است.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند. با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha