• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404022215742
  • خبرنگار : 50294

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان:

۸۰ درصد روستاهای کردستان نیازمند مقاوم‌سازی است

۸۰ درصد روستاهای کردستان نیازمند مقاوم‌سازی است

ایسنا/کردستان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان گفت: در حال حاضر حدود ۸۰ درصد روستاهای استان کردستان در معرض خطر جدی و نیازمند مقاوم‌سازی هستند.

سعید رسولی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به توپوگرافی استان، غالباً روستاهای بخش غربی ما در معرض آسیب هستند و تمرکز ما بیشتر بر این روستاها است، لذا مقاوم‌سازی این روستاها نیازمند مشارکت مردم است.

وی افزود: تا به امروز ۵۸ هزار و ۱۰۰ واحد مسکن روستایی استان از طریق تسهیلات بانکی که در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفته است، مقاوم‌سازی شده‌اند که شاخص عملکردی که این تسهیلات را در بر می‌گیرد حدود ۴۷ درصد است که نسبت به میانگین کشوری اختلاف قابل توجهی دارد.

رسولی در ادامه سخنان خود غرب استان را پرچالش‌ترین منطقه استان دانست و گفت: متاسفانه مردم مناطق غرب استان از تسهیلات مسکن روستایی کمتر بهره‌مند شده‌اند که در این راستا درخواست می‌شود که مردم این مناطق از این تسهیلات خوب دولتی که امسال نیز شاهد افزایش قابل توجه تسهیلات از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان بوده‌ایم؛ استقبال کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کردستان با بیان اینکه در حال حاضر هشت بانک عامل استان برای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی پای کار هستند، بیان کرد: در حال حاضر طی ۱۰ روز از ابلاغ تسهیلات، ۶۰ متقاضی به بانک‌های مورد نظر معرفی و پرونده‌های آن‌ها در جریان است.

وی ادامه داد: این تسهیلات به صورت ۲۰ ساله با کارمزد ۵ درصد ارائه می‌شود و خواهش ما این است که مردم با اولویت شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت از این طرح استفاده کنند.

رسولی اضافه کرد: ما تکلیف داریم که ۱۰ درصد از سهمیه استان که امسال ۵ هزار واحد است، ۵۰۰ واحد را در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت هزینه کنیم.

این مقام مسئول بیان کرد: در استان کردستان ۲۳ شهر زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت وجود دارد که خواهش ما این است که این مناطق از ۱۰ درصد سهمیه استان استقبال کنند؛ همچنین مردم می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن استان کردستان یا دهستان مربوطه، در کمترین زمان ممکن فرایند دریافت تسهیلات را انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha