سرهنگ مسعود طریفی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: زمانی که پلیس با سارقان خشن و افراد خطرناک برخورد کرده و موضوع را رسانهای میکند، در واقع اقدام پیشگیرانهای در راستای ارتقای امنیت عمومی انجام داده است. ارائه آموزشهای لازم به شهروندان به آنها کمک میکند تا در مواجهه با رفتارهای خشن، نحوه صحیح برخورد و محافظت از خود را بدانند. در این مسیر فعالیتهای پلیس پیشگیری نقش بسیار مؤثری ایفا میکند.
وی افزود: اگر اراذل و اوباش بهچشم نمیآیند بهمعنای نبود آنها نیست، بلکه نتیجه اقدامات مستمر و قاطعانه پلیس در برخورد با این افراد است. مقابله با چنین تهدیداتی یک فرآیند بلندمدت و هدفمند است که با جدیت دنبال میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اصفهان ادامه داد: در کنار اجرای طرحهای ملی اقدامات قابل توجهی نیز بهصورت اختصاصی در استان اصفهان انجام شده است. در حال حاضر، حدود ۳۰۰ مربی آموزشی که از کارشناسان پلیس هستند، در حاشیه شهرها حضور مییابند تا ضمن شناسایی کانونهای آسیبهای اجتماعی، آموزشهای مشاورهای و مهارتی به ساکنان ارائه دهند. این آموزشها در قالب گروههای ۱۴ تا ۱۵ نفره با حضور اساتید حوزههای مختلف برگزار میشود و موضوعاتی نظیر مهارتهای فردی، زندگی و ارتباطات را در بر میگیرد.
سرهنگ طریفی با اشاره به اقدامات فرهنگی پلیس گفت: در برخی مناطق، مانند زینبیه مراکز مشاوره رایگان راهاندازی شدهاند و کارشناسان مجرب در این مراکز به ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره میپردازند. این روند در دیگر شهرهای بزرگ استان نیز در حال اجراست تا از طریق این مراکز، کنترل مؤثری بر آسیبهای اجتماعی اعمال شود.
وی در پایان تصریح کرد: وضعیت آسیبهای اجتماعی در سطح استان تحت کنترل است که با همکاری مؤثر دستگاههایی نظیر بهزیستی و نهادهای حمایتی حاصل شده است. پلیس با تشکیل گروههای مشاورهای فعال، نقش پیشتاز را در حمایت از افراد آسیبدیده یا در معرض آسیب ایفا میکند.
انتهای پیام
نظرات