سپیده گل منصوری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به فراز و نشیبهای چندسال اخیر کشتی بانوان در کرمانشاه، اظهار کرد: تا چندسال پیش کشتی بانوان در کرمانشاه در دو بخش آلیش و کلاسیک فعال بود و بیشتر کشتیگیران ما در بخش کشتی کلاسیک فعالیت میکردند.
وی افزود: پس از اینکه کشتی کلاسیک بانوان برچیده شد و بدنبال آن کرونا شیوع پیدا کرد، آمار کشتیگیران ما بسیار ریزش کرد، با این وجود تلاش کردیم تا بخش آلیش را فعال نگه داریم که منجربه صعود ستارههایی همچون هانیه عاشوری و ندا مرادی شد.
نایب رئیس هیات کشتی کرمانشاه با بیان اینکه کشتی آلیش بانوان کرمانشاه در چند سال اخیر دچار رکود شده، عنوان کرد: از بهمن سال گذشته کشتی آلیش بانوان در کرمانشاه را دوباره فعال کردیم و علیرغم اینکه تا زمان برگزاری مسابقات قهرمانی کشور زمان کمی را در اختیار داشتیم، اما طی همین مدت کوتاه ستارههای جدیدی در کشتی آلیش بانوان کرمانشاه ظهور کردند.
وی تصریح کرد: حنانه قاسمی در وزن مثبت ۷۵ کیلوگرم یکی از این کشتیگیران آیندهدار است که در مسابقات کشتی آلیش قهرمانی کشور که اخیرا در تهران برگزار شد، توانست مدال نقره را برای استان به ارمغان بیاورد.
گل منصوری تاکید کرد: مریم رضایی و صدیقه غلامی دیگر ورزشکاران ما در این مسابقات بودند که باوجود شایستگی زیاد در رتبههای پنجمی و نهمی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه هانیه عاشوری به علت مهاجرت از کرمانشاه در این رقابتها برای تهران مسابقه داد، عنوان کرد: هانیه عاشوری دارنده مدال طلای جهان کشتی آلیش بانوان به علت مصدومیت در این رقابتها نتوانست مقامی کسب کند.
نائب رئیس هیات کشتی کرمانشاه از تلاش برای افزایش تعداد بانوان آلیش کار کرمانشاه خبرداد و گفت: زمانی که این رشته را پس از یک رکود چندساله تحویل گرفتیم، تنها چند ورزشکار در آن فعال بودند که اکنون تعداد این ورزشکاران به حدود ۲۰ نفر افزایش یافته است.
وی تاکید کرد: متاسفانه یکی از مشکلات کشتی آلیش بانوان در کشور عدم برگزاری مسابقات متعدد است و تنها سالی یک بار مسابقات قهرمانی کشور آن برگزار میشود و همین مسئله باعث میشود تا ورزشکاران ما چندان میدان دیده نشوند.
گل منصوری خاطرنشان کرد: فدراسیون تصمیم گرفته تا لیگ آلیش بانوان را نیز برگزار کند که در صورت برگزاری این مسابقات، کرمانشاه قطعا در آن شرکت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: علاوه بر حضور در این مسابقات تلاش خواهیم کرد رویدادهای مختلفی را نیز به شکل استانی و منطقه ای برای کشتی گیرانمان برگزار کنیم تا سطح آمادگی آنها بالا برود.
نائب رئیس هیات کشتی کرمانشاه از برنامه ریزی برای فعالسازی ردههای سنی پایه در آلیش بانوان هم خبر داد و گفت: هدف از این اقدام پشتوانه سازی برای رده سنی بزرگسالان این رشته در استان است تا در سالهای آینده دچار مشکل نشویم.
وی در ادامه در خصوص وضعیت مربیگری این رشته در استان نیز افزود: در استان هفت مربی کشتی آلیش بانوان داریم که متاسفانه از این رشته تا حدودی فاصله گرفتهاند و تلاش داریم تا با برگزاری دورههای بازآموزی، آنها را دوباره به سمت این رشته بکشانیم.
گل منصوری با بیان اینکه کرمانشاه پتانسیلهای زیادی در کشتی آلیش بانوان دارد، عنوان کرد: باتوجه به فیزیک بدنی و شرایط آب و هوایی استان، استعدادهای بسیار خوبی در رشتهای مانند کشتی داریم.
وی گفت: زمانی ذهنیت اینکه کشتی رشتهای مردانه است در کرمانشاه حاکم بود، اما خوشبختانه مدتهاست که این جبههگیری نسبت به کشتی بانوان در استان شکسته شده و خانوادهها کشتی بانوان را نیز پذیرفتهاند.
انتهای پیام
نظرات