• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404022316283
  • خبرنگار : 71489

میدری خطاب به نمایندگان : منظور از انتصاب سیاسی چیست؟

میدری خطاب به نمایندگان : منظور از انتصاب سیاسی چیست؟

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که برای پاسخ به سوالی در صحن علنی مجلس حاضر شده بود تاکید کرد که باید سوال شونده بیاید و توضیح دهد که منظورشان از انتصاب سیاسی چیست تا من بتوانم از خودم دفاع کنم.

به گزارش ایسنا، احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی که صبح سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهت پاسخ به پرسش تعدادی از نمایندگان مجلس در خصوص انتصابات سیاسی در سازمان بهزیستی در جلسه صحن مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، طی سخنانی اظهار کرد: بنده یک بار دیگر هم در صحن مجلس حاضر شدم که از افرادی نام برده شد که آن‌ها در وزارتخانه هستند و به عنوان مشاور یا معاون به کار گرفته شده‌اند که همه آن اطلاعات نادرست بود.

وی خطاب به نمایندگان، گفت: شما عزیزان بر اساس آن اطلاعات نادرست به بنده کارت زرد دادید. الان هم اگر قرار است اول من صحبت بکنم و بعد نماینده محترم و در نهایت رای گیری بر اساس اطلاعاتی شود که بنده حق دفاع از آن را ندارم، این قضاوت به نظر من قضاوتی نیست که مبتنی بر اطلاعات درست باشد؛ بنابراین این رویه منتج به به تصمیم‌گیری صحیح نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید سوال را خود سوال شونده بیاید و توضیح دهد که منظورشان از انتصاب سیاسی چیست تا من بتوانم از خودم دفاع کنم.

میدری گفت: سوال نماینده سوال کننده درباره انتصاب رئیس سازمان بهزیستی است و من بر همین اساس نیز فرایند انتخاب این رئیس را توضیح می‌دهم؛ ما برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی مانند شیوه رئیس جمهور محترم فراخوان گذاشتیم که کسانی که سابقه مدیریت‌های کلان دارند و در حوزه بهزیستی فعالیت می‌کنند، رزومه خود را ارسال کنند. حدود ۲۹۰ نفر به کمیته مربوطه معرفی شدند و این کمیته پس از بررسی‌ها به ۲۵ نفر از این افراد رسید و از این افراد مصاحبه کرد و در نهایت ۵ نفر انتخاب شدند که دکتر حسینی رئیس فعلی سازمان بهزیستی در بین این افراد حضور داشتند. ایشان دارای سوابق مدیریتی متعددی از جمله حوزه آموزش و پرورش کودکان بهزیستی و فعالیتهای داوطلبانه مرتبط با حوزه فعالیت‌های سازمان بهزیستی بودند و تا جایی که بررسی کردیم، ندیدم که ایشان یک مقاله سیاسی داشته باشد یا در یک حزب سیاسی عضویت داشته باشد که هیچ کدام نیز جرم نیست، بنابراین این فرد بر اساس معیارهای مشخصی انتخاب شده است و حالا حدود ۸ ماه است که در حال فعالیت هستند؛ آیا در این مدت اقدام سیاسی از ایشان دیده شده است؟

وی با بیان اینکه «ما در حال تصمیم گیری در خصوص سرنوشت سیاسی کشور هستیم»، اظهار کرد: اینکه گفته شود افراد معلوم الحال در وزارتخانه هستند، موجب بی‌اعتمادی مردم به قوه مجریه می‌شود؛ افراد معلوم الحال یعنی چه؟ ما برای هر کدام از انتصابات سوابق افراد و بررسی و تائیدیه‌های آن‌ها را از ۳ دستگاه نظارتی اخذ می‌کنیم.

وزیر کار در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از حالا به نمایندگان مجلس می‌گویم که چون کسانی که در شرکت‌ها هستند در حال جابجایی‌اند و افرادی هستند که برخی از آنها فقط ماهانه یک میلیارد تومان هزینه می‌کنند، جابجا کردن‌شان به زودی مورد حمله قرار خواهد گرفت؛ این‌ها کسانی هستند که از اموال عمومی می‌برند. من فقط یک نفر بازرس را به یک شرکت فولادی فرستادم، اما امروز به من گفته می‌شود افشا می‌کنیم؛ اگر قرار است من به عنوان یک وزیر اجازه نداشته باشم در شرکت فولاد خراسان بازرس بفرستم بهتر است که این وزارت پابرجا نباشد؛ حق من نظارت است و بسیاری از اتهامات به دلیل ورود به جابجایی افرادی است که فارغ از انتصابات سیاسی، افرادی هستند که حتی یک روز نیز سابقه نداشتند، اما از وقتی شهید رئیسی به شهادت رسید تا استقرار دولت جدید در هیئت مدیره شرکت‌ها منصوب شده‌اند.

میدری ادامه‌داد: اینکه من بخواهم در شرکت‌ها بازرس بفرستم به خاطر فرستادن بازرس در شرکت مورد اتهام قرار بگیرم، رویه‌ای نیست که بتواند منافع مردم را تامین کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۱:۱۵

درود بر وزیر شجاع.

avatar
امروز ۱۲:۳۷

کدام وزیر شجاع باید کمی وزرا تکان بخورند

avatar
امروز ۱۴:۰۰

آقای مسجد جامعی در شستا چه نقشی می توتنند ایفا نمایند که اخیرا منصوب شده اند همین مدیران فعلی تامین اجتماعی مگر در دوران روحانی ۱۰۶هزار میلیارد تومان وام از بانک رفاه برای اداره تامین اجتماعی نگرفتند اگر بانک متعلق به سازمان بود چرا استقراض نمودند

avatar
امروز ۱۴:۱۱

آفرین . نمایندگان مجلس می‌خواهند باند خودشان سر کار باشد .