• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404022316627
  • خبرنگار : 71129

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) در سفری رسمی وارد ژاپن شد و این اولین سفر یک مقام ارشد صهیونیست به این کشور شرق آسیا در ۱۵ سال گذشته محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، در بیانیه وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی آمده است: «گدعون ساعر، وزیر امور خارجه، برای دیدار رسمی از ژاپن، وارد توکیو شد. این اولین سفر یک وزیر امور خارجه اسرائیل به ژاپن از زمان آغاز جنگ با حماس و اولین سفر یک وزیر امور خارجه اسرائیل به ژاپن در ۱۵ سال گذشته است.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این وزارتخانه همچنین بر نفوذ ژاپن در عرصه‌های حقوقی و بین‌المللی تاکید کرده است.

انتظار می‌رود وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با «تاکشی ایوایا» همتای ژاپنی خود، اعضای گروه دوستی پارلمانی ژاپن و رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات ارشد ژاپنی دیدار کند.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که ساعر همچنین در کنفرانس مطبوعاتی شرکت می‌کند و با رسانه‌های ژاپنی مصاحبه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha