• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404022317041
  • خبرنگار : 50187

استاندار کرمان:

«شهید جمهور» فراتر از سلایق و تفکرات سیاسی و جناحی است

«شهید جمهور» فراتر از سلایق و تفکرات سیاسی و جناحی است

ایسنا/کرمان استاندار کرمان ضمن تأکید بر تلاش برای برگزاری مراسم سالگرد سقوط بالگرد ریاست جمهوری و هیئت همراه، گفت: اینکه می‌گوییم شهید جمهور، فراتر از سلایق و تفکرات سیاسی و جناحی ماست و خدایی‌نکرده در رفتار و گفتار نباید شخصیت این شهدا را به گروه خاص تقلیل دهیم.

محمدعلی طالبی سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت در دومین جلسه ستاد بزرگداشت سالگرد سقوط بالگرد ریاست جمهوری در کرمان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم، بهترین و مؤثرترین برنامه‌ها را در استان برای سالگرد شهدای خدمت داشته باشیم.

وی با اشاره به جایگاه بسیار برجسته شهدای خدمت در کشور افزود: یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد انقلاب ایران و نظام‌جمهوری اسلامی، وجود شهدای خدمت در مسئولیت‌های مختلف از جمله دو رئیس جمهور و نخست‌وزیر شهید، نمایندگان، وزرا و فرماندهان عالی رتبه نظامی شهید است.

طالبی ضمن اشاره به مردمی‌بودن انقلاب و در هم‌تنیدگی نظام حکمرانی ایران با مردم و تعبیر شهید جمهور، گفت: جمهور در کشور ما به‌معنای همه مردم است و نه افرادی که به او رای داده‌اند و این ویژگی‌ای است که در شهدای عزیزمان و شهدای خدمت از رجایی و باهنر تا امروز مشاهده می‌کنیم.

استاندار کرمان با اشاره به برخورد نزدیک با شهید رئیسی و وزیرخارجه شهید و سایر شهدای خدمت تصریح کرد: ویژگی مشترکی که در این برخوردها دیدم، تواضع و فروتنی این شخصیت‌ها بود.

طالبی اظهار کرد: اینکه می‌گوییم شهید جمهور، فراتر از سلایق و تفکرات سیاسی و جناحی ماست و خدایی‌نکرده در رفتار و گفتار نباید شخصیت این شهدا را به گروه خاص تقلیل دهیم، زیرا آنها مورد تکریم همه مردم فارغ از سلایق، رنگ‌ها و گروه‌ها هستند.

استاندار کرمان تاکید کرد: لازم است از دوگانه‌سازی‌هایی که ما از یکدیگر منفک می‌کند و بین ما شکاف می‌اندازد، دوری کنیم زیرا انرژی برای خدمت به مردم را تقلیل می‌دهد.

وی به مطالب مطرح‌شده در مورد تداخل احتمالی بین برنامه‌های سالگرد شهدای خدمت و جشنواره ملی بوم‌گردی‌های ایران در کرمان، این اطمینان را داد که مشکلی پیش نمی‌آید و شرکت‌کنندگان در جشنواره هم با هدف زیارت مزار مطهر شهید حاج‌قاسم سلیمانی عزیز به کرمان می‌آیند و برنامه‌هایی برای توسعه و تقویت مراودات و زیرساخت‌های گردشگری استان مطرح می‌شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha