به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در سخنانی در نشست صمیمانه با اساتید فرهیخته و دانشجویان هستهای دانشگاههای کشور گفت: یکی از مهمترین سیاستهای ما سیاست «درهای باز و نوآوری» است. این سیاست تعریف مشخصی دارد، اما نگاه ما این بود که به مردم خودمان و دنیا نشان دهیم چیستیم و کیستیم و به کجا می رویم؟ تلاش داریم هر ظرفیتی در جامعه و کشور است بتواند به سرعت از ایده به محصول تبدیل شود و از نقطه صفر که معادن اورانیوم است تا نقطه انتهایی که تولید انرژی هستهای، این مسأله را پوشش میدهیم.
وی گفت: البته بیشترین نیاز ما در این فرایند، نیروی انسانی است که امیدوار و کارآمد و با ایمان باشد تا با بهره وری حداکثری کار را پیش ببریم.
اسلامی تصریح کرد: در مسیر پیشبرد این سیاست، باید مقابلهای با روایت گری ظالمانه علیه برنامه هستهای داشته باشیم و فعالیتهای اجرایی و صنعتیمان را به منصه ظهور برسانیم تا روایت واقعی ما بیشتر در دنیا تعمیم پیدا کند. یکی از اقدامات ما در این راستا این بود که به عنوان یک کشور عضو آژانس چارچوب برنامه هستهایمان را به آژانس ارائه کنیم. متاسفانه ما از نادر کشورهای عضو آژانس بودیم که چارچوب برنامه هستهایاش را ارائه نکرده بود؛ در عین حال در این مدت این برنامه تهیه و ارائه شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد که کشورهای دنیا به روشنی میدانند که ایران هدفش در برنامه هستهای چیست اما در این مسیر روایتهای نادرست و ناصواب ارائه می کنند. در این مسیر سازمان از تشکیل «اندیشکده دیده بان هسته ای» حمایت کرد که از اهداف مهم ایران حمایت کند و روایت گری ایرانی از طریق این اندیشکده انجام می شود که در همین کنفرانس ملی هستهای هم اعلام حضور کردند.
وی گفت: نزدیک ۲۰ مرکز اندیشکدهای و راهبردی در دنیا هستند که علیه برنامه هستهای ایران تولید محتوا میکنند و ما باید در این عرصه میز فعال شویم، از این رو این اندیشکده با هدف تبیین مواضع ایران شکل گرفته و فعالیت میکند.
در ادامه این نشست تعدادی از دانشجویان و مدیران شرکتهای دانش بنیان در حوزه هستهای به بیان نظرات و دغدغههایشان پرداختند و رئیس سازمان انرژی اتمی به همراه معاونانش در حوزههای مختلف نیروگاهی، نظام ایمنی هستهای، تولید سوخت به سوالات پاسخ دادند.
انتهای پیام
نظرات