• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404022517953
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس قوه قضاییه وارد مازندران شد

رئیس قوه قضاییه وارد مازندران شد

ایسنا/مازندران دقایقی پیش با استقبال نماینده ولی فقیه در استان و استاندار مازندران، رئیس قوه قضاییه از فرودگاه شهدای ساری وارد مازندران شد.

آیت الله غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در جریان چهل‌ویکمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ در سفری رسمی و در رأس هیات عالی قضایی وارد استان مازندران شد.

 وی در فرودگاه ساری مورد استقبال آیت الله لائینی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار مازندران رئیس کل دادگستری مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت.

دیدار با مسئولان و اقشار مختلف مردم و همچنین حضور در جلسات تخصصی پیرامون رفع مسائل و مشکلات مردم مازندران از برنامه‌های سفر رئیس دستگاه قضا به  استان مازندران است.

رئیس قوه قضاییه وارد مازندران شد

رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان سفر به استان مازندران، برنامه‌هایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم این استان و همچنین کمک به رفع موانع تولید در آن، ترتیب خواهند داد.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha