• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404022518019
  • خبرنگار : 50184

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس:

دولت فکری برای اشتغال جوانان کرمانشاه کند

دولت فکری برای اشتغال جوانان کرمانشاه کند

ایسنا/کرمانشاه نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به آمار بالای بیکاری جوانان کرمانشاهی اشاره کرد و گفت: امروز ۱۰۰ هزار جوان کرمانشاهی جویای کار با تحصیلات خوب و غیرت شغلی داریم، اما امکاناتی نیست که برای آنها شغل ایجاد کنیم. 

عبدالرضا مصری، روز پنجشنبه(۲۵ اردیبهشت) در نشست رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران استان کرمانشاه، با اشاره به توان کرمانشاه در حوزه تولید و اقتصاد، اظهار کرد: علیرغم همه مشکلاتی که در این استان وجود دارد، ما در طول دهه‌های گذشته در هر حوزه‌ای که ورود داشته‌ایم، اعم از اقتصادی، فرهنگی، علم و دانش و ... موفق عمل کردیم. 

وی افزود: امروز صنعت پتروشیمی کرمانشاه یکی از بهترین صنایع کشور در این حوزه به شمار می‌رود و در صنایع فولاد، غذایی و بسته بندی، برقی، قطعات یدکی خودرو و سیمان در چرخه تولید کشور نقش مهمی ایفا می‌کنیم. 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه کشاورزی و دامداری و تامین امنیت غذایی کشور کرمانشاه وضعیت مطلوبی دارد، تصریح کرد: استان ما یکی از پیشروان تولید کمپوست در ایران است و می‌توانیم این الگو را به سایر استان‌های کشور هم صادر کنیم. 

وی ادامه داد: ما نشان داده‌ایم که کشور در هر صنعتی که به کرمانشاه اجازه تامین داده، موفق عمل کرده‌ایم، چراکه نیروی انسانی ما نیرویی متخصص، متعهد و با پشتکار است. 

مصری تاکید کرد: با وجود ظرفیت‌ها و توان بالایی که در تولید کشور می‌توانیم داشته باشیم، اما متاسفانه استان ما درگیر مشکلات زیادی است. 

وی به مقایسه دو شاخص استان در دوره قبل و بعد از جنگ پرداخت و گفت: قبل از جنگ تحمیلی نرخ بیکاری استان یک درصد بود، اما اکنون استان اول کشور در آمار بیکاری هستیم. در دوره قبل از جنگ کرمانشاه از نظر میزان سرمایه‌هایی که مردم در بانک‌ها داشتند، پنجمین استان کشور بود، اما اکنون این گونه نیست. 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: امروز یکصد هزار جوان کرمانشاهی جویای کار با تحصیلات خوب و غیرت شغلی داریم، اما امکاناتی نیست که برای آنها شغل ایجاد کنیم. 

وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه از دولت انتظار دارند مشکل بیکاری جوانان این استان را حل کند، گفت: اعطای برخی مجوزها برای احداث واحدهای تولیدی و صنعتی می‌تواند مشکل بیکاری این جوانان را حل کند. 

مصری یادآور شد: اگر با همین وضع موجود پیش برویم، ده‌ها دولت دیگر هم روی کار بیاید، هیچ توفیقی برای حل مشکل بیکاری جوانان ما حاصل نمی شود. 

وی خواستار دستور ویژه رئیس جمهور برای صدور مجوز احداث پروژه پتروپالایش آناهیتا شد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با بیان اینکه اگر این پروژه احداث می‌شد کشور نیازی به واردات بنزین نداشت، تصریح کرد: در دولت شهید رئیسی بازهم پیگیری‌هایی را برای اجرایی شدن این پروژه داشتیم و دوباره کارهای مقدماتی مورد نیاز انجام گرفت، اما متاسفانه با شهادت شهید رئیسی کار نیمه تمام ماند و اکنون با توجه به اینکه همه چیز مهیای این پروژه است، از دولت چهاردهم می‌خواهیم که مجوز آن را برای استان صادر کند. 

وی در ادامه به بیان برخی دیگر از مطالبات مردم استان پرداخت و اجرای طرح سردسیری و بازنگری در سهمیه گرمسیری را از یکی از این مطالبات برشمرد و گفت: در طرح گرمسیری علیرغم اینکه آب آن در استان ما است، اما سهمیه‌ای که برای زمین‌های کشاورزی استان اختصاص داده شده، بسیار کم است و دشت‌های ما تشنه هستند که امیدواریم این سهمیه را افزایش دهید. 

مصری همچنین خواستار تقویت منابع مالی برای بانک‌های استان شد و گفت: متاسفانه در حال حاضر یک ناترازی در منابع و مصارف بانک‌های استان وجود دارد، لذا باید منابع بانکی ما تقویت شود تا امکان سرمایه گذاری در استان فراهم شود. 

وی در ادامه به مشکل ناترازی انرژی و قطع برق صنایع و واحدهای تولیدی استان اشاره کرد و افزود: میزان مصرف برق صنایع استان تنها حدود ۵۰ مگاوات است که اصلا قابل قیاس با برخی از استان‌هایی که صنایع بزرگ دارند نیست، اما متاسفانه وزارت نیرو در بحث تخصیص سهمیه برق صنایع و واحدهای تولیدی در کل کشور همه سهمیه‌ها را باهم کم می‌کند، لذا انتظار داریم تا پایان امسال ۵۰ مگاوات برق صنایع استان را کاملا تخصیص دهند تا صنایع ما فعال بمانند و آسیبی به فعالیت آنها وارد نشود. 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس در پایان از رئیس جمهور خواست تا دکتر قائم پناه معاون اجرایی خود را به عنوان معین استان کرمانشاه قرار دهد تا مسئولین هر ماه در بحث صدور مجوزها و مشکلاتی که استان دارد با ایشان نشست‌هایی را داشته باشند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha