فرهاد سرگلزایی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به موقعیت کوهستانی این منطقه گفت: مجموعه روستاهای منطقه سرگوست شامل شش پارچه آبادی در جنوب شهر بنت هستند که هماکنون آب شرب و بهداشت خود را از چشمهسارها یا چاهکهای کشاورزی تأمین میکنند که به شدت وابسته به بارندگیهای سالانه منطقه است؛ به دلیل سختگذر بودن منطقه، آبرسانی سیار نیز بسیار دشوار است.
سرگلزایی ادامه داد: طی سالهای گذشته حفر یک حلقه چاه برای تأمین آب منطقه در دستور کار قرار گرفت، اما چاه حفر شده فاقد آبدهی مناسب بود. به همین دلیل، جانمایی برای حفر چاه جدید در بستر رودخانه بنت و در فاصله حدود ۱۵ کیلومتری از روستاها انجام شد که هماکنون در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد.
وی با تأکید بر ضرورت استفاده از پیمانکاران بومی برای اجرای این پروژه گفت: با توجه به ویژگیهای زمینشناسی منطقه، نیاز به حفر چاه دهانهگشاد و دستی وجود دارد که استفاده از پیمانکاران محلی را ضروری میسازد.
وی همچنین افزود: در سال گذشته از محل ردیف اعتباری مناطق کمتر برخوردار، بخشی از لولههای شبکه توزیع برای روستاهای مجتمع خریداری و اقدامات لازم برای انتقال این لولهها به منطقه در حال انجام است.
به گفته سرگلزایی، پروژه انتقال آب از چاه جدید به مجموعه روستاهای سرگوست، نیازمند احداث ۲۰ کیلومتر خطوط انتقال، پمپاژ، دو باب ایستگاه پمپاژ میانی و احداث ۵۰۰ متر مکعب مخازن ذخیره و شبکههای توزیع است. برای این طرح، در بودجه سال ۱۴۰۴ ردیف استانی پیشبینی شده و همچنین در فهرست پیشنهادی پروژههای رفع تنش آبی روستایی کشور نیز قرار دارد که امیدواریم به تصویب برسد.
وی در پایان از همراهی خیران منطقه نیز قدردانی کرد و گفت: یکی از خیران شاخص استان بازدید میدانی از منطقه داشته و امیدواریم بخشی از هزینه خرید لولهها از سوی ایشان تأمین شود.
انتهای پیام
نظرات