منصور جاویدفر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به گذشت سالها از مجروحیت جانبازان گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بر لزوم ارائه خدمات هدفمند، مستمر و تخصصی در راستای ارتقاء سلامت جسمی و روانی آنان تأکید کرد و افزود: این معاونت در سال گذشته تلاش کرد تا با رویکردی جامع، خدمات متنوعی را در حوزههای درمانی، توانبخشی، بیمهای و آموزشی به ایثارگران و خانوادههای معظم شهدا ارائه دهد.
جاویدفر با اشاره به خدمات درمانی ارائه شده در سطح استان گفت: تعداد ۴۶۷ نفر از ایثارگران از شهرستان های تابعه به مرکز استان و ۱۳۸ نفر دیگر برای درمانهای تخصصی به استانهای معین از جمله تهران، مشهد، شیراز، یزد و کرمان اعزام شدند.
وی ادامه داد: ۱۰۲۸ نفر از ایثارگران تحت پایش سلامت قرار گرفتند و در مجموع ۱۸۱۷ نفر ویزیت شدند و یک مرحله کمیسیون پزشکی در استان برگزار شد که ۲۸۵ متقاضی برای تعیین درصد جانبازی، حق پرستاری و حالت اشتغال در آن شرکت کردند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان افزود: همچنین تعداد ۵۱۸ نفر از ایثارگران جهت دریافت تجهیزات پزشکی، ارتز، پروتز و لوازم مصرفی درمانی به مراکز طرف قرارداد معرفی شدند و ۱۷۸ پرونده نیز برای دریافت حق پرستاری بر اساس مواد ۲۲ و ۲۶ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران تنظیم و به مرکز ارسال شد.
جاویدفر با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی ایثارگران گفت: ۳۹ جلسه آموزشی تخصصی در سطح استان برگزار شد که طی آن ۳۲۸ نفر از جانبازان ۴۴۴ نفر از مراقبین و سالمندیاران و ۳۹ نفر از همراهان جانبازان اعصاب و روان، آموزشهای لازم را دریافت کردند.
وی همچنین از اخذ پروانه بهره برداری درمانگاه شاهد زاهدان وابسته به مؤسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار خبر داد و گفت: این درمانگاه عمومی با مجوز رسمی از دانشگاه علوم پزشکی هماکنون در بخش های توانبخشی شامل فیزیوتراپی، کار درمانی و هیدروتراپی به جامعه ایثارگری خدمترسانی میکند.
جاویدفر در پایان با اشاره به برنامه های سال ۱۴۰۴ خاطرنشان کرد: ادامه پایش سلامت، آموزش مستمر، برگزاری دو نوبت کمیسیون پزشکی و افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه از ۱۰۰ به ۳۰۰ مرکز در سطح استان،تامین تجهیزات و کالای پزشکی و ارتقاء ظرفیتهای تخصصی مجتمع ایثار جهت خدمات رسانی تخصصی به ایثارگران از مهمترین برنامههای ما در سال جاری خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات