• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404022719136
  • منبع : نمایندگی سمنان

احیای یک منبع آبی پارک ملی کویر با حضور داوطلبانه محیط‌بانان

احیای یک منبع آبی پارک ملی کویر با حضور داوطلبانه محیط‌بانان

ایسنا/سمنان  رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست پارک ملی کویر از احیای یکی از مهمترین منابع آبی پارک ملی کویر با حضور داوطلبانه محیط‌بانان این شهرستان خب داد.

رضا شاه‌حسینی‌مقدم ۲۷ اردیبهشت با اعلام این خبر اظهار کرد:محیط‌بانان پارک ملی کویر، داوطلبانه، عملیات لایروبی چاه و سرچشمه «عین‌الرشید» در این زیستگاه کویری را به سرانجام رساندند.

 به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی محیط زیست استان، رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست پارک ملی کویر ادامه داد:عملیات لایروبی چاه و احیای سرچشمه طبیعی «عین‌الرشید» واقع در پارک ملی کویر، توسط محیط‌بانان این منطقه و با انگیزه شخصی، داوطلبانه و دغدغه‌مندانه انجام شد.

 شاه‌حسینی‌مقدم، با بیان اینکه این اقدام فراتر از وظایف روزمره اداری صورت گرفته، اظهار کرد: لایروبی این چاه یکی از ضروری‌ترین اقدامات برای حفظ منابع آبی حیات‌وحش بود که با تلاش شبانه‌روزی و دلسوزانه محیط‌بانان محقق شد.

وی با بیان اینکه این روحیه جهادی و عاشقانه، شایسته قدردانی است تصریح کرد: پارک ملی کویر با هدف تامین منابع آبی حیات وحش در ماه‌های گرم سال، علاوه بر منابع آبی موجود، مخازن ذخیره متعددی در سطح این زیستگاه مهم تعبیه کرده است.

به گفته این مدیر مسوول: چشمه عین‌الرشید یکی از منابع آبی مهم پارک ملی کویر است که طی سال‌های اخیر به دلیل رسوب‌گذاری با افت شدید آبدهی مواجه شده بود و اکنون با این اقدام داوطلبانه محیط بانان، جانی دوباره گرفت.
به گزارش ایسنا، این منبع آبی در نزدیکی یک بنای تاریخی ثبت ملی شده به همین نام قرار دارد. قدمت کاروانسرای عین الرشید که یکی از بناهای تاریخی گرمسار و در نزدیکی قصر بهرام قرار دارد به دوره صفویان می رسد. این اثر تاریخی در سال 1334 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.  قصر عین الرشید در دو کیلومتری شمال قصر بهرام و در بخش میانی دریاچه نمک و پارک ملی کویر قرار دارد.
«پارک ملی کویر» که به آفریقای کوچک شهرت دارد، یکی از زیستگاه‌های غنی کشور است که میزبان حیات وحش کمیاب بیابانی و کویری است. قوچ و میش، کل و بز، جبیر، گرگ، کفتار، روباه شنی، گربه شنی، گربه کاراکال و خزندگانی نظیر مار افعی شاخدار و... از جمله گونه‌های جانوری این منطقه هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha