محمدرضا زارع امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و روابطعمومی در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: مشغول بکار تلفن ثابت استان هم اکنون ۵۴۳ هزار و ۴۶۳ شماره است که با کاهش۱۶ هزار و ۳۰ شماره نسبت به مدت مشابه سال قبل، ضریب نفوذ این بخش را در استان دو درصد یعنی به ۴۱.۸ درصد کاهش داده است.
وی از تخلیه ۲۸ هزار و ۵۱۰ شماره تلفن ثابت و همزمان دایری بیش از ۹ هزار در یک سال گذشته خبر داد و افزود: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان با یک میلیون و ۹۰۵ هزار شماره، ۱۴۶.۶ درصد است و در استان جمعاً دو هزار و ۷۴۸ سایت BTS که تنها سه مورد آنها تکنولوژی ۵G دارند، فعال هستند.
زارع با بیان این که امسال برنامه ریزی مفصلی برای توسعه تکنولوژی ۵G داریم، گفت: خوشبختانه در اجرای فیبر نوری نیز در یکسال گذشته عملکرد خوبی داشتهایم و امسال خدمات خوبی را اینترنت فیبر نوری با افزایش حدود ۱۰ هزار پورت مورد اهتمام داریم.
به گفته وی، خدمات فیبر نوری علاوه بر امنیت و سرعت بالا میتواند ارائه خدمات به اقشار مختلف را با کیفیت داشته باشد و امیدواریم امسال نیز ۳۰ سایت ۵G را در استان راهاندازی کنیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: مخابرات ایران بحث تامین زیرساخت را جزو برنامههای خود دارد ولی امسال مشارکت با شرکتهای اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان را نیز در دستور کار دارد.
وی در ادامه از مشغول به کار بودن سه هزار و ۴۶۱ پورت دیتای تجاری، ۱۶۴ هزار و ۷۱۰ پورت ADSL، سه هزار و ۲۴۳ پورت VDSL و هفت هزار و ۸۶۴ پورت FTTH در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر تمام ۹۵۴ روستای استان دارای ارتباط مخابراتی هستند و افزون بر ۱۷ هزار پورت اینترنت پرسرعت نیز در روستاهای استان مشغول به کار هستند.
مدیر مخابرات منطقه یزد گفت: طی یک سال گذشته ۲۸۵ طرح با سرمایه گذاری سه هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال مورد بهره برداری قرار گرفته است و در هفته ارتباطات امسال نیز ۱۰۵طرح در استان با سرمایهگذاری بالغ بر یک هزار و ۳۳۵ میلیارد ریال بهره برداری خواهد شد.
وی اظهار کرد: این طرحها با هدف توسعه زیرساختهای ارتباطی، ارتقای کیفیت خدمات و تحقق عدالت ارتباطی در سراسر استان، طراحی و اجرا شدهاند و شامل ایجاد سایتهای جدید تلفن همراه، ارتقای فناوری در سایتهای موجود، اجرای مسیرهای فیبر نوری، تعویض دکلها، بهینهسازی مسیرهای ارتباطی و راهاندازی سایتهای USO است.
زارع همچنین از ارتقای تجهیزات، توسعه زیرساخت شبکه تانوما، بهروزرسانی تجهیزات اکتیو، اجرای شبکه کابل و کافونوری، تقویت سامانههای تأمین توان، نصب سوئیچهای دیتا، افزایش ظرفیت اینترنت خانگی و ایجاد بستر ارائه خدمات سرینو در قالب این طرحها خبر داد.
این مسئول در پایان با اشاره به مشکل افزایش سرقت از تجهیزات و تاسیسات مخابراتی در استان، از مردم خواست به منظور پیشگیری از چنین اتفاقاتی، موارد مشکوک را به مراکز مخابراتی در سطح استان گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات