• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404022719517
  • خبرنگار : 50040

استاندار تاکید کرد

لزوم کاهش نقاط خطرآفرین در سواحل گیلان/۷۰ درصد غریق ها بومی  هستند

لزوم کاهش نقاط خطرآفرین در سواحل گیلان/۷۰ درصد غریق ها بومی  هستند

ایسنا/گیلان استاندار گیلان گفت: ۳۶۰ نقطه خطرآفرین داریم که باید با کمک منطقه آزاد انزلی نسبت به رفع خطر این نقاط اقدام و به محل های امن برای شنا تبدیل شود.

هادی حق شناس امروز شنبه، ۲۷ اردیبهشت در ستاد ساماندهی سواحل استان گیلان، با اشاره به آموزه های دینی و قرآنی مبنی بر اهمیت نجات جان انسان ها، اظهار کرد: سال گذشته ۱۴ غریق در ساحل استان داشتیم که حتی یک غریق هم زیاد است.

وی ساحل و دریا را مزیت گردشگری گیلان دانست و افزود: باید از این ظرفیت برای جذب و جلب گردشگران استفاده کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به فعالیت ناجیان غریق در سواحل استان از هشت صبح تا هشت شب، تصریح کرد: نیازمند حضور مستمر ناجیان غریق در سطح سواحل هستیم تا مانع از حضور گردشگران و مردم بومی در نقاط خطرآفرین شویم.

حق شناس با بیان اینکه دولت و وزارت کشور همه ساله اعتبار مناسبی را جهت ساماندهی سواحل و پرداخت حق الزحمه ناجیان در نظر می گیرند، خاطرنشان کرد: باید از این اعتبار برای ساماندهی سواحل و جلوگیری از غرق شدگی استفاده کنیم.

وی با اشاره به ورود دو میلیون خودرو به گیلان و حدود هشت میلیون مسافر در ایام تعطیلات نوروزی، گفت: اگر ۲۰ درصد مسافران به دریا بروند، بالغ بر ۱.۵ میلیون نفر می‌شود، اما فقط ۱۸ طرح سالم سازی داریم که امکان شنا دارند و لذا شاهد حضور مسافران در سایر مناطق از جمله نقاط خطرآفرین هستیم.

استاندار گیلان ۷۰ درصد غریق های سال گذشته را از مردم بومی دانست و متذکر شد: مسافران طرح های سالم سازی را انتخاب کرده اند و به هشدارها توجه دارند، اما عمده غریق ها یا خارج از طرح بودند و یا در خارج از ساعت فعالیت ناجیان، به دل دریا زده اند.

وی از همه فرمانداران خواست نسبت به افزایش طرح های سالم سازی و ایجاد شناگاه های مناسب اهتمام داشته باشند و ادامه داد: با توجه به تعطیلی دو روز پایانی هفته و راه اندازی قطار گردشگری تهران به رشت، افزایش ورود مسافران به سواحل استان دور از انتظار نیست.

حق شناس با تاکید بر لزوم آگاهی بخشی به مردم و مسافران نسبت به نقاط خطرآفرین در سواحل، اضافه کرد: ۳۶۰ نقطه خطرآفرین داریم که باید با کمک منطقه آزاد انزلی نسبت به رفع خطر این نقاط اقدام و به محل های امن برای شنا تبدیل شود.

استاندار گیلان با اشاره به مسئولیت هتل ها و مراکز اقامتی ساحلی نسبت به حضور ناجیان غریق و پرداخت حق الزحمه آنان، گفت: نیروهای هلال احمر باید در تمام نقاط خطرآفرین حضور داشته باشند.

وی از فرمانداران و بخشداران و شهرداران و دهیاران خواست که نسبت به نجات جان انسان ها در سواحل حساس باشند و اظهار کرد: کمیته های ۹گانه ستاد ساماندهی سواحل در شهرستان های ساحلی فعال شود. همچنین برگزاری نشست های انگیزشی برای ۸۰۰ ناجی غریق استان با محوریت اهمیت کار نجات انسان ها و پشتیبانی اعتباری دولت در پرداخت حق الزحمه در دستور کار قرار گیرد.

حق شناس با بیان اینکه فرمانداران مسیرهای منتهی به سواحل خطرناک را مسدود کنند، افزود: هرچقدر به تعداد طرح ها و شناگاه ها اضافه شود، شاهد حضور کمتر مردم در نقاط ناامن خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha