علیرضا دهقان در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات مرتبط با برقرسانی به چاههای کشاورزی شهرستان بافق که عصر امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت برگزار شد، علاوه بر ارزیابی چالشهای موجود، به راهکارهای نوین کاهش هزینههای انرژی و استفاده بهینه از منابع نیز اشاره کرد و افزود: استفاده از پنلهای خورشیدی بعنوان راهحلی پایدار و اقتصادی برای تأمین برق چاههای کشاورزی است.
وی افزود: همافزایی میان دستگاههای اجرایی شهرستان برای حمایت از بخش کشاورزی و ارائه راهکارهای عملی برای رفع مشکلات کشاورزان با اجرای طرح پنلهای خورشیدی بصورت تجمیعی، بسیار اهمیت دارد.
به گفته دهقان، حرکت به سمت انرژیهای تجدیدپذیر میتواند گامی مؤثر در کاهش هزینههای کشاورزان و بهبود پایداری منابع انرژی باشد.
رئیس اداره برق شهرستان از مزایای نصب پنل خورشیدی به کاهش هزینههای برق با حذف وابستگی به شبکه برق، درآمدزایی از فروش برق مازاد امکان فروش برق تولیدی اضافی به شبکه برق خبر داد و افزود: بانکهای عامل تسهیلات کمبهره و بلاعوض برای نصب پنلهای خورشیدی پرداخت می کنند و در نتیجه زمینهایی که دارای نیروگاه خورشیدیاند، ارزش بیشتری پیدا میکنند و در آینده سودآورتر خواهند بود.
حمید عسکری، رئیس اداره جهاد کشاورزی بافق هم در این نشست، گفت: استفاده از پنلهای خورشیدی برای چاههای کشاورزی مزایای زیادی دارد که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر محیط زیستی بسیار مهمند و این طرح گامی مهم در مسیر تحول و توسعه پایدار کشاورزی منطقه محسوب میشود.
به ایسنا، باتوجه به بحران انرژی و قوانین جدید، نصب پنلهای خورشیدی برای چاههای کشاورزی نهتنها یک انتخاب بلکه یک الزام قانونی است که تا پایان سال ۱۴۰۴ باید اجرایی شود.
انتهای پیام
نظرات