حمیدرضا حاجی بابایی شنبه ۲۷ اردیبهشت در آیین اختتامیه جشنواره تولیدات نرمافزاری و دستساختههای ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز، اظهار کرد: مازندران، استان پر افتخاری است و در زمینه آموزش و پرورش حرف برای گفتن دارد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، افزود: آموزش و پرورش باید در کنار علم به دانشآموزان زندگی کردن را بیاموزد و دانش آموز بداند که در کنار دیگران باید چگونه زندگی کند و چگونه با ارتباط موثر برقرار کند.
حاجبابایی تصریح کرد: معلم نگاه رحمانی دارد و برای دانشآموزان تلاش میکند و برای رشد آنان زحمت میکشد و ما قدردان آنان هستیم.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی برای بازنشستگان آموزش و پرورش و بازنشستگان کل کشور ادای تکلیف کرد و سال گذشته، همسان سازی و مرتبط سازی را تعریف کرد.
وی گفت: امنیت و آینده جامعه در سایه انسان آگاه است بر اساس آگاهی، هیچ دشمنی نمیتواند به آن کشور آسیب برساند.
رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه هرچه که برای آموزش و پرورش هزینه شود، سرمایه گذاری برای آینده کشور است، اظهار کرد: همه نمایندگان نسبت به آموزش و پرورش دغدغه دارند و کارهای خوبی در کمیسیون تلفیق بودجه در حوزههای مختلف آموزش و پرورش از جمله در آموزش و پرورش استثنایی در حال انجام است.
معاون وزیر و رئیس آموزش و پرورش استثنایی نیز بیان کرد: آموزش و پرورش استثنایی کشور تخصصیترین و اثرگذارترین بخش از شکل گیری تحول و کیفیت و پایهگذاری تحول در وزارت آموزش و پرورش است.
سالار قاسمی افزود: روح حکمرانی شایسته و مطلوب در آموزش و پرورش زمانی است که عدالت و کیفیت آموزشی و فرصت برابر آموزشی اجرا شود.
معاون وزیر و رئیس آموزش و پرورش استثنایی، تصریح کرد: رسالت آموزش و پرورش استثنایی رویکرد و نگاه راهبردی در مدیریت است، ما بنا داریم این جشنواره و همه دستساختههای نرم افزاری همکاران در یک مرکز بنام مرکز منبع یادگیری و در سازمان استثنایی گردآوری شود تا معلمان تولیدات را ببینند و کیفیت آموزشی ارتقا یابد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم بیان کرد: خلاقیتها و نوع نگاه به شاخصهای مرتبط با ماموریت مدارس استثنایی سراسر کشور امروز نمود پیدا کرده و متفاوت شده است. مدارس استثنایی یک فرصت طلایی و استثنایی و دارای ظرفیت بالایی در کشور است.
آمادگی برای حل مشکلات آموزش و پرورش استثنایی
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: برای حل مشکلات حوزه استثنایی با نگاه کارشناسی نرم افزاری و سخت افزاری که مورد توقع مدارس استثنایی در سراسر کشور باشد، آمادهایم.
وی افزود: همچنین اعلام آمادگی میکنیم که با کمک مجلس و دولت بتوانیم بخشی از دغدغههای نظام تعلیم و تربیت با اولویت معیشت معلمان کشور را حل و فصل کنیم.
علی بابایی کارنامی افزود: امیدواریم با برگزاری چنین نشستها و هم اندیشیها ظرفیتهای جدیدتری ایجاد کنیم.
عالیه زمانی دیگر نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: باید بیش از آنچه که میتوانیم در خدمت فرزندان با نیازهای ویژه باشیم.
وی افزود: مجلس تمام قد به ارائه دهندگان تعلیم و تربیت، معلمان و هم برای دانشآموزان، حمایتهای مادی و معنوی دارد.
انتهای پیام
نظرات