• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404022819870
  • خبرنگار : 50463

رئیس کل دادگستری استان تاکید کرد

برخورد قاطع با سرشاخه‌های سقط جنین در یزد

برخورد قاطع با سرشاخه‌های سقط جنین در یزد

ایسنا/یزد رئیس کل دادگستری استان یزد با انتقاد از عدم درک ضرورت توجه به بحث جوانی جمعیت توسط برخی مدیران، گفت: اگر حساسیت این موضوع درک شود، همه پای کار خواهند آمد.

حجت الاسلام حسین طهماسبی در نشست جوانی جمعیت دادگستری استان با اشاره به موضوع سقط جنین، خواستار احساس خطر و وظیفه‌شناسی جامعه، به ویژه جامعه پزشکی به این موضوع شد و افزود: موارد سقط جنین نیز باید مانند موارد آسیب‌دیدگی در بیمارستان‌ها به عنوان بزه دیده با دقت مورد بررسی قرار گرفته و عاملین اصلی مورد توجه قرار گیرند.

وی بر لزوم برخورد قاطع با سرشاخه‌های سقط جنین در استان و به ویژه در سطح ملی تاکید و اظهار کرد: باید با رصد اطلاعاتی منابع ورود و توزیع داروهای سقط جنین را شناسایی و با آنان برخورد قاطع صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان بر ضرورت فرهنگ‌سازی در این حوزه تاکید کرد و گفت: باید با استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی، هنری و همراهی محتوایی و آموزشی دستگاه‌های متولی، تولید محتوا در این موضوع انجام گیرد.

وی تعارض منافع را بلای جان کشور در حوزه‌های مختلف تصمیم‌گیری، به ویژه در حوزه سلامت دانست و اظهار کرد: حمایت‌های موردی از یک قشر خاص و بدون توجه به تمام جوانب موضوع پذیرفتنی نیست چرا که هزینه این حمایت‌ها عملا بر دوش مردم است.

طهماسبی با بیان این که سلامت مردم نباید دستاویز کسب منفعت عده‌ای قرار گیرد، تصریح کرد: معدود افرادی که تنها در پوشش جامعه سلامت با عناوین مختلف با آبرو و اعتبار جامعه فرهیخته و پرکار پزشکی کشور بازی می‌کنند، تحت رصد دستگاه قضایی، انتظامی و امنیتی قرار گیرند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری یزد، وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌ قرارهای نظارت، از جمله منع خروج از کشور، مسدود کردن حساب‌های مربوط به مبدله داروهای مود نظر و منع از طبابت تا تعیین تکلیف پرونده‌ها، خواستار حمایت مردم، جامعه پزشکی متعهد و مدیران علوم پزشکی از دستگاه قضایی جهت برخورد قاطع با سودجویان و متخلفین این حوزه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha