مهدی زندیه وکیلی، امروز ۲۸ اردیبهشت در ستاد توسعه انرژیهای خورشیدی اظهار کرد: اگر زودتر به توسعه انرژی خورشیدی در استان و کشور توجه میشد، امروز با مشکل ناترازی انرژی همراه نبودیم.
وی افزود: بیشتر نیروگاههای خورشیدی بزرگ مقیاس در شهرستانهای ساوه و زرندیه است که تعدادی از آنها قبل از تیرماه وارد مدار خواهند شد.
استاندار مرکزی با تاکید بر لزوم توجه عموم مردم به توسعه انرژیهای خورشیدی خانگی گفت: سیاستهای تشویقی خوبی برای نصب پنلهای خورشیدی در نظر گرفته شده و شهرداریها حق مانعتراشی در این خصوص را ندارند.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی زمینهای جدید جهت توسعه انرژیهای خورشیدی توسط فرمانداران تصریح کرد: بایستی پیشرفت فیزیکی نیروگاههای خورشیدی استان مرکزی در جلسات هفتگی ستاد توسعه انرژی خورشیدی استان ارائه و مشخص شود.
محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی نیز با بیان اینکه فیدرهای سه مگاواتی که نیروگاه تجدیدپذیر دارند، از جرائم اضافی بار معاف هستند گفت: ۱۲۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در استان مرکزی فعال است و ۴۵۹ فیدر خروجی وجود دارد که از ۵۳ پست برق منطقهای، تحویل میگیرند.
وی افزود: ۳۴۸ فیدر آزاد در استان وجود دارد که ۹۰ فیدر، اختصاصی صنایع است و از صنایع انتظار داریم در جهت تولید برق خورشیدی حرکت کنند.
مجتبی داودآبادی، مدیرعامل شرکت برق منطقهای باختر نیز با بیان اینکه بزرگترین رشد تولیدی انرژی خورشیدی کشور مربوط به استان مرکزی است اظهار کرد: تولید انرژی خورشیدی در استان مرکزی از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۴۰۰ درصدی همراه بوده است.
انتهای پیام
نظرات