• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022820227
  • خبرنگار : 50416

فرماندار مطرح کرد

معطلی پنج ساله تکمیل شهرک گلخانه‌ای گنبد ملایر 

معطلی پنج ساله تکمیل شهرک گلخانه‌ای گنبد ملایر 

ایسنا/همدان معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه بیش از پنج سال از آغاز عملیات اجرایی پروژه شهرک گلخانه ای گنبد می‌گذرد، گفت: این پروژه که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۸ آغاز شده است، کمتر از ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

سیدرسول حسینی یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در نشست بررسی موانع و مشکلات شهرک گلخانه‌ای گنبد ملایر ضمن انتقاد از روند کُند اجرای پروژه شهرک گلخانه‌ای گنبد، اظهار کرد: با وجود معارضان محلی و مشکلات فراوان، مقرر شده بود این پروژه راه‌اندازی و قطعات گلخانه شهرک گنبد واگذار شود.

حسینی با تاکید بر اینکه با هر دستگاه اجرایی یا فردی که در این زمینه کوتاهی کرده باشد، برخورد خواهد شد، افزود: تاکنون جلسات متعددی با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای حل مشکل و تسریع در رفع این موانع برگزار شده که نیازمند اقدامات عملی است.
وی با بیان اینکه در راستای کمک به تحقق شعار سال باید موانع سرمایه گذاری را از میان برداشت، افزود: اولویت واگذاری قطعات این شهرک ۶۸ هکتاری به افراد بومی و محلی داده شده و تاکنون ۲۴ هکتار از زمین‌ها واگذار و ۴۴ هکتار باقی مانده است.
حسینی ضعف در کارشناسی و مطالعات فنی اولیه، کمبود اعتبار، وجود معارضان محلی و فقدان راه دسترسی، برق و گاز  را از جمله مشکلاتی برشمرد که روند اجرایی این پروژه را متوقف یا کند کرده است.
تولید سالانه ۳۵۰۰ تن سبزی و صیفی در گلخانه های ملایر 
مدیر جهاد کشاورزی ملایر نیز در ادامه با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای رفع موانع و مشکلات شهرک گلخانه‌ای گنبد، گفت: این شهرک با مساحت ۶۸ هکتار و در قالب ۵۹ واحد گلخانه در دست اجراست که ۲۴ واحد آن به مساحت ۲۲ هکتار به متقاضیان واگذار شده و ۴۴ قطعه این شهرک گلخانه‌ای هنوز واگذار نشده است.
علیرضا زنگنه ابراز امیدواری کرد: با رفع مشکل شهرک گلخانه‌ای گنبد، بتوانیم به اهداف خود در زمینه اشتغال‌زایی و توسعه کشاورزی پایدار دست یابیم.
وی با اشاره به نقش مهم توسعه گلخانه‌ها در تولیدات محصولات کشاورزی، اظهار کرد: سالانه حدود ۳۵۰۰ تُن انواع محصولات سبزی و صیفی در ۳۸ واحد گلخانه‌ای این شهرستان تولید می‌شود.
زنگنه با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۳ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت گلخانه است، افزود: ۸.۴۸ هکتار آن گلخانه‌های خصوصی است.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف جهاد کشاورزی با توجه به کمبود منابع آبی، توسعه کشت گلخانه‌ای است، ادامه داد: در این راستا شهرک‌های گلخانه‌ای در دست اجرا است که با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها، میزان تولید محصولات گلخانه‌ای رشد چشمگیری پیدا می‌کند.
زنگنه با اشاره به اینکه شهرک گلخانه‌ای کرتیل‌آباد که سطح کل آن ۳۸ هکتار است، بیان کرد: ۱۹ هکتار این شهرک برای کشت گلخانه‌ای اختصاص داده شده و ادامه روند تکمیل و واگذاری واحدها توسط شرکت شهرک‌های استان در حال پیگیری و در مرحله اخذ استعلامات لازم برای واگذاری است.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر شهرک گلخانه‌ای حرم‌آباد به مساحت ۱۰ هکتار را یکی از شهرک‌های قدیمی این شهرستان دانست که برای ۲۰ قطعه طراحی شده و در حال حاضر ۱۸ قطعه آن واگذار شده و در حال تولید محصولات سبزی و صیفی است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha