• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404022820292
  • خبرنگار : 50673

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان:

اولین کارخانه کنسرو ماهی ایران ظرفیت ثبت ملی شدن را دارد

اولین کارخانه کنسرو ماهی ایران ظرفیت ثبت ملی شدن را دارد

ایسنا/هرمزگان به‌منظور ثبت ملی نخستین کارخانه کنسرو ماهی ایران به‌عنوان میراث صنعتی، نشستی با حضور محمد محسنی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، موسی نجفی مدیرعامل شرکت فرآورده‌های شیلاتی و سید محمدرضا موسوی عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس برگزار شد.

محمد محسنی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، امروز(یکشنبه ۲۸ اردیبهشت)، گفت: کارخانه فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس که از آن به‌عنوان مبدأ صنعت کنسرو ماهی در ایران یاد می‌شود، ظرفیت ارزشمندی برای ثبت در فهرست آثار ملی به‌عنوان یک میراث صنعتی دارد.

او با اشاره به اهمیت حفظ هویت صنعتی استان افزود: این کارخانه نه تنها یکی از نخستین نمونه‌های صنایع غذایی مدرن در جنوب ایران به شمار می‌رود، بلکه نقشی تعیین‌کننده در توسعه اقتصادی، اشتغال‌زایی و شکل‌گیری صنعت شیلات در هرمزگان و کشور داشته و ثبت آن به‌عنوان میراث صنعتی، ادای دین به تاریخ اقتصاد و کار در این منطقه است.

محسنی اظهار کرد: در چارچوب برنامه‌های وزارت میراث‌فرهنگی، یکی از اولویت‌های اصلی، شناسایی و ثبت میراث صنعتی است و کارخانه کنسرو ماهی بندرعباس می‌تواند به الگویی موفق در حوزه ثبت و بهره‌برداری فرهنگی از آثار صنعتی تبدیل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان ضمن تقدیر از همراهی شرکت فرآورده‌های شیلاتی و شورای شهر بندرعباس تأکید کرد: تعامل میان بخش دولتی و خصوصی در حفظ چنین سرمایه‌هایی، نه‌تنها به حفظ تاریخ کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی نو برای توسعه گردشگری صنعتی در استان ایجاد خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، کارخانه تن بندرعباس در سال‌ ۱۳۱۵ توسط شیلات ایران به عنوان اولین کارخانه کنسرو تن ماهی کشور در منطقه خلیج فارس تأسیس شد و از نخستین واحدهای صنعتی مدرن در حوزه فرآوری آبزیان در ایران بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha