• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404022820464
  • خبرنگار : 30147

مدیر برق شهرستان سرخس مطرح کرد

احداث نیروگاه خورشیدی تنها راه خروج چاه‌های کشاورزی از برنامه قطعی برق

احداث نیروگاه خورشیدی تنها راه خروج چاه‌های کشاورزی از برنامه قطعی برق

ایسنا/خراسان رضوی مدیر برق شهرستان سرخس گفت: تنها با احداث نیروگاه خورشیدی است که چاه موتوری می‌تواند از فهرست خاموشی‌ها خارج شود.

احمد احمدی ۲۸ اردیبهشت در بازدید از  وضعیت نیروگاه تجدیدپذیر این شهرستان با تأکید بر اینکه برای اجرای نیروگاه خورشیدی تمامی دستگاه‌ها باید پای‌کار بیایند، اظهار کرد: از سوی استانداری خراسان رضوی برای حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، اداری، خانگی و سرمایه‌گذاری تکالیفی مشخص شده است و مهم‌ترین مشکلات شهرستان در بخش چاه‌های کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان سرخس با کمبود تولید مواجه هستیم، بیان کرد: با ورود به نیروگاه‌های خورشیدی می‌توان این مشکل را رفع کرد، کشاورزان می‌توانند از طریق بنیاد علوی و آستان قدس رضوی برای نیروگاه‌های خورشیدی اقدام کنند.

احمدی با اعلام اینکه با نیروگاه‌های خورشیدی می‌توان تا حدودی کمبود تولیدی که در شهرستان‌ها داریم را رفع کرد، اظهار کرد: کشاورزان می‌تواند سهم بسزایی در جبران ناترازی داشته باشند.

وی با بیان اینکه همچنین بخش صنعت موظف شدند که ۲۰ درصد از مصرف برق را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی تأمین کنند در غیر این صورت متحمل پرداخت قبوض سنگینی خواهند شد، گفت: ادارات شهرستان هم موظفند طی چهار سال هر سال پنج درصد از مصرف برقشان را به برق خورشیدی اختصاص دهند.

مدیر برق شهرستان سرخس با اشاره به اینکه امیدواریم ادارات در این خصوص همراهی خوبی داشته باشند، افزود: در بخش خانگی هم مشترکین می‌توانند بصورت اختصاصی به این حوزه ورود کنند.

وی در ادامه از فراهم بودن شرایط برای سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاه‌های خورشیدی در شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه مصرف برق شهرستان ۵۷ مگاوات است سرمایه‌گذاران می‌توانند بخشی از ناترازی را جبران کنند.

احمدی اظهار کرد: از ابتدای ماه جاری خاموشی‌های بخش کشاورزی به دلیل ناترازی‌های موجود همه روزه خواهد بود و روزانه تا پنج ساعت قطعی برق خواهند داشت.

وی با بیان اینکه کشاورزانی که از خاموشی چاه‌ها متضرر می‌شوند حتماً باید به نیروگاه‌های خورشیدی ورود داشته باشند، تصریح کرد: خرده مالکین می‌توانند به بنیاد برکت و بنیاد علوی مراجعه داشته باشند؛ تنها با احداث نیروگاه خورشیدی است که چاه موتوری می‌تواند از لیست خاموشی‌ها خارج شود.

عباس صیرفی، دبیر شورای هماهنگی بانک‌های سرخس در این جلسه گفت: تمامی بانک‌های شهرستان در پرداخت تسهیلات برای پنل‌های خورشیدی پای‌کارند.

وی با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم تسهیلات در کمترین زمان پرداخت شود، اظهار کرد: تلاش می‌شود کمترین نوع تضمین از متقاضیان گرفته شود و تضامین را به صورت زنجیره‌ای و بدون چک اجرا کنیم.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های سرخس با بیان اینکه پرداخت تسهیلات برای این بخش در اولویت قرار دارد، گفت: تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن تسهیلات پرداخت شود.

علی قاسمی‌پور، مدیر املاک و اراضی آستان قدس رضوی سرخس در ادامه گفت: آستان قدس رضوی امسال پس از بررسی درآمد مستاجرین و شناسایی خوش حساب‌ها؛ چنانچه مستاجرین به آستان قدس مراجعه کنند درصدی از درآمد همان چاه برای پنل‌های خورشیدی اختصاص خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۰:۵۴

توروخدا هرکار میخوان درباره این قطعی برق انجام بدین زودتر

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۷:۵۲

سلام خدمت شما کشاورز که توان انجام نداره بعد هم مشکلات نگهداری داره این همه کویر در کشور هست دولت باید خودش این نیروگاه ها را ایجاد کنه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۱۹:۴۴

با احترام گیریم با پنل های خورشیدی راهی برای کمبود برق جستند شما برای کمبود آب چه می‌کنید

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۰:۱۶

بابادر این چاهها رازودتر باید بست، آب زیر زمینی برای مصرف آب شربه،نه کشاورزی.دولت موظفه محصولات کشاورزی را بره از بیرون ازکشور تهیه کنه

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۳ ۱۷:۰۵

سلام اگه دولت محصول کشاورزی را کلا بخواد از بیرون تهیه کنه برنج و باید بخری کیلو سیصد هزار تومان بقیه اجناس هم باید گرونتر از الان بخری

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۰:۳۰

اگر واقعا صحت داشته باشد این خبر کشاورزان استقبال میکنند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۱:۲۲

نمیشه بخوبی استقبال کرد چون هزینه خیلی سنگینی داره

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۰:۴۷

نظرمن که نظرمیلیون ملت ایران درکرمان که اقتصادمردموکشور ازاین استان هستش اینه اول جلوی دزدی‌های برق درکلان شهرها گرفته شود که توچشم مردم درروزروشن دستگاه‌هایی رودرست میکنندکه هزینه برق کشوررادوبله کرده

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۲:۳۵

نمیشه با فشار خود آب خروجی از چاه برق تولید کرد ؟

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۲۹ ۲۳:۱۷

مگه ۱۰ سال قبل چطور برق داشتیم الان نداریم لطفا ریشه یابی شود، کارگر بدبخت از شکم خودش میبره ی خورده گوشت فریز میکنه اونم برق میره میاد نه خودش میخوره نه میتونه آبروداری کنه،

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۰ ۰۷:۰۲

بشرطی که برای هر چاه یک مامور نیروی انتظامی حضور داشته باشه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۰ ۱۱:۰۸

من موندم با این پنلهای خورشیدی شبها چه جوری برق تولید میشه و چاه کشاورزی از اون استفاده میکنه؟

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۱۸

درود.این بهترین راه حل است: توسعه نیروگاههای خورشیدی.ارادت

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۰ ۱۸:۳۰

با تشکر از آقای صیرفی که صادقانه برای مردم سرخس تلاش می‌کند خداوند نگهدارشان باشد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۱ ۱۶:۲۰

مهمتر از برق مسئله آب هست اونوقت من کشاورز ۲۴ ساعته آب پمپاژ میکنیم

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۱ ۱۹:۲۹

بعضی چاههای اینجا پنل خورشیدی گذاشتن ، پنل هارو به به شبکه متصل کردن و برق اون چاههارو هم قطع میکنن