• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۶
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404022820481
  • خبرنگار : 71457

موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت دیوار حائل در مرز با اردن

موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت دیوار حائل در مرز با اردن

کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با ساخت دیوار حائل در مرزهای شرقی با اردن موافقت کرد. 

به گزارش ایسنا، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه ساخت دیوار امنیتی در مرزهای شرقی با اردن و طرح گسترش شهرک سازی‌ها در اغوار را تایید کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که یک تیم وزارتی مشترک اصول طرحی را تصویب خواهد کرد که مدت آن ۵ سال است تا «کنترل استراتژیک بر مرزهای شرقی تقویت شود».

این طرح توسط وزارت جنگ و ارتش رژیم صهیونیستی ارائه شده است و شامل ایجاد یک سامانه متعدد در طول ۴۲۵ کیلومتر از جنوب بلندی‌های اشغالی جولان سوریه تا شمال ایلات است.

در همین راستا جنبش حماس اعلام کرده است که اقدام رژیم اشغالگر در تصویب ساخت دیوار امنیتی در مرزهای شرقی با اردن باعث حفاظت از این رژیم در مقابل پیامدهای جنایت‌هایش نخواهد شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha