فاطمه نعیمی سرپرست دانشکده ملی مهارت دختران سمنان ۲۹ اردیبهشت در حاشیه این مراسم اظهار کرد: این بازارچه که باهدف ترویج فرهنگ مهارتآموزی، توانمندسازی دانشجویان و ارتقای سطح تعامل دانشگاه با صنعت راهاندازی شده تا ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ پذیرای علاقه مندان است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان، وی از عرضه محصولات در ۱۶ غرفه خبر داد و افزود: دانشجویان در این غرفهها دستاوردها و محصولات خود را به نمایش گذاشتهاند.
نعیمی خاطرنشان کرد: این بازارچه در محورهای طراحی لباس، معماری و عمران، صنایعدستی، محصولات خوراکی، اپلیکیشنسازی، انیمیشن، مکانیک خودرو و سایر فعالیتهای تولیدی و هنری برگزارشده است.
نعیمی افزود: این رویداد مهارتی با مشارکت دانشجویان رشتههای مختلف و با حضور جمعی از مسئولان، کارآفرینان، صاحبان صنایع و علاقهمندان حوزه تولید و کارآفرینی افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری این بازارچه، هدایت هدفمند آموزههای علمی و مهارتی دانشجویان به سمت بازار کار و کسب تجربه عملی در زمینه کارآفرینی است، خاطرنشان کرد: این رویداد که در راستای شکلگیری دانشگاهی جامعهمحور و کارآفرین برگزار شده، میتواند به دانشجویان انگیزه و حس امید برای شروع فعالیتهای خلاقانه مستقل بدهد.
نعیمی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ توسط مقام معظم رهبری بهعنوان سرمایهگذاری برای تولید؛ اظهار کرد: دانشگاه ملی مهارت بهعنوان یکنهاد آموزشی تخصصمحور، رسالت خود را در تربیت نیروهای ماهر، خلاق و آماده ورود به بازار کار میبیند. برگزاری بازارچههای کارآفرینی و نمایشگاههای تولیدات دانشجویی، بخشی از راهبردهای عملیاتی این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال و تقویت زیرساختهای تولیدی کشور است.
وی با بیان اینکه این بازارچه به نمایش و عرضه مجموعهای از محصولات متنوع و خلاقانه اختصاصیافته است اضافه کرد: سفال و سرامیکی، اکسسوریهای دستساز، محصولات بافتنی، محصولات تزئینی، نقاشی روی پارچه و همچنین محصولات چوبی و فلزی و... از جمله دستاوردهای عرضهشده در این رویداد دانشجویی است.
سرپرست دانشکده ملی مهارت دختران سمنان با تأکید بر لزوم حمایت از طرحها و ایدههای خلاقانه جوانان تصریح کرد: سرمایهگذاری برای نیروی انسانی خلاق و توانمند، زیربنای توسعه پایدار کشور است و دانشکده ملی مهارت دختران سمنان با فراهمسازی بسترهای مناسب برای کارآفرینی، در جهت توانمندسازی نسل جوان، ایجاد اشتغال پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی گام برمیدارد.
نعیمی از برنامه ریزی برای برپایی جشنواره استانی رزاق بهعنوان یکی از برنامههای آتی این دانشکده نام برد و گفت: قرار است فرصتهای جدیدی برای دانشجویان در زمینههای مختلف کارآفرینی ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات