به گزارش ایسنا، ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه در صفحه کاربری خود در صفحه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت، کابینه رژیم صهیونیستی سرانجام پس از سه ماه تلاش دیپلماتیک، با فراهم کردن زمینهها برای ورود دوباره کمکهای بشردوستانه به نوار غزه موافقت کرده است.
بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ژان نوئل بارو در ادامه افزود، کمکهای انسانی به غزه باید به صورت فوری، گسترده و بدون هیچگونه مانعی ارسال شود.
وی در ادامه خواستار پایان یافتن بحران انسانی فاجعهبار در نوار غزه شد.
وزیر خارجه فرانسه همچنین تصریح کرد، بایستی ارسال کمکها بهگونهای باشد که منجر به خاتمه بخشیدن به وضعیت وخیم و فاجعهبار انسانی در غزه شود و خطر قحطی و گرسنگی را به طور کامل برطرف سازد.
پیش از این نیز، نماینده فرانسه در سازمان ملل نیز گفته بود که کشورش با سازوکار توزیع و مدیریت کمکهای بشردوستانه پیشنهادی رژیم صهیونیستی مخالف است، زیرا آن را مغایر با قوانین بینالمللی میداند و اینکه پاسخگوی نیازها نیست.
وی از رژیم صهیونیستی خواست فورا موانع بر سر راه امدادرسانی بشردوستانه و فعالیت امدادگران در غزه را بردارد و تاکید کرد که نقض قوانین بینالمللی توسط این رژیم به امنیت آن کمک نمیکند و ثبات منطقه را به خطر میاندازد.
پیشتر دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرد: به دلیل نیاز به گسترش دامنه جنگ، ما مقدار اولیهای از غذا را به ساکنان غزه ارائه خواهیم داد و و این اقدام در راستای عدم شیوع بحران قحطی در این منطقه انجام خواهد شد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: بحران قحطی ممکن است ادامه عملیات موسوم به ارابهها گدعون با هدف «نابودی حماس» را به خطر بیندازد.
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم همچنان مانع از کنترل جنبش حماس بر توزیع کمکهای بشردوستانه خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که این کمکها به دست عناصرحماس نمیافتد.
هنوز مشخص نشده است که کمکها چه زمانی و چگونه وارد غزه خواهند شد.
پیشتر شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کمکهای بشردوستانه به تمام مناطق نوار غزه وارد خواهد شد و بنیامین نتانیاهو با وجود مخالفت ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم با این طرح موافقت کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در ۲ مارس ایستگاههای بازرسی قبلی را که برای ورود کمکها به غزه استفاده میشد، مسدود کرد که طبق گفته این رژیم، تلاشی برای تحت فشار قرار دادن حماس جهت آزادی اسرای باقیمانده در غزه بوده است. همچنین رژیم صهیونیستی حماس را متهم به سرقت کمکهای انسانی ارائهشده از سوی موسسات خیریه جهانی کرد.
با وجود اجرایی شدن آتشبس در ۱۹ ژانویه در باریکه غزه، رژیم صهیونیستی حملات خود علیه غزه را صبح روز ۱۸ مارس از سر گرفت.
از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، ۳۱۹۳ فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان هستند، جان باختند و ۸۹۹۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.
رژیم صهیونیستی پیشنهادهای جدید آتشبس را رد کرده و متعهد شده است که عملیات نظامی علیه حماس را افزایش میدهد.
حماس نیز اعلام کرده است رژیم صهیونیستی به تعهدات آتشبس پایبند نبوده و کمپین «نسلکشی تحت نظارت میانجیگران بینالمللی» را از سرگرفته است.
انتهای پیام
نظرات