محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس و امیر رئوف، مدیرکل صداوسیمای مرکز فارس در نشستی با حضور معاونان و کارشناسان دو مجموعه، درباره راهکارهای ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه استان گفتوگو کردند و تفاهمنامه همکاری را امضا و مبادله کردند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس دوشنبه، ۲۸ اردیبهشت در این نشست با بیان اینکه این تفاهمنامه قابلیت اجرایی دارد، گفت: با امضای این تفاهمنامه، فصل جدیدی از ارتباط شکل میگیرد. کتابخانههای عمومی به مسئله رسانه اعتقاد و نیاز جدی دارند و هر برنامهای که در این مجموعه تعریف میشود، پیوست رسانهای دارد.
محمدحسین فیروزی با تأکید بر اینکه رسانه ملی باید بیشتر در کنار کتابخانههای عمومی و جریانهای فرهنگی باشد، اظهار کرد: اشتراکات بسیاری بین دو مجموعه وجود دارد که با این تفاهمنامه بیشتر خواهد شد؛ نسل جدید کتابخانههای عمومی خدمات و ظرفیتهای متنوعی دارد و مردم باید از این خدمات مطلع شوند.
وی با بیان اینکه فارس از سال گذشته و با افتتاح کتابخانه شهید آیتالله دستغیب به سمت ایجاد کتابخانههای نسل نو رفته است، افزود: این کتابخانه از نظر ارائه خدمات متنوع و زیباییهای بصری، سطح کتابخانههای نوین را بالاتر برده است.
مدیرکل صداوسیمای فارس نیز در این نشست با بیان اینکه کتابخانههای عمومی در تعامل با دستگاههای مختلف رویدادهای خوبی رقم زدهاند، بیان کرد: کتابخانههای عمومی مجموعه خدمترسانی است که در حوزه کتاب و فرهنگ اقدامات ارزشمندی انجام دادهاند و کتابخانهها در فارس پیشینه درخشانی دارند.
امیر رئوف افزود: اولویت ما در تمامی برنامههای صداوسیما، ضریب دادن به سوژههای فرهنگی است تا یک عنصر فرهنگی که وجه امتیاز فارس است را به رخ بکشیم.
وی با بیان اینکه اگر کتابخانهها امکان برنامهسازی داشته باشند، برنامهای برای ترغیب مردم به افزایش سرانه مطالعه و کتاب مفید طراحی خواهیم کرد، گفت: فصل اوقات فراغت نزدیک است و مردم وقت بیشتری برای مطالعه دارند؛ مشاوره درست در حوزه انتخاب کتاب موضوع مهمی است که باید انجام شود.
به گزارش ایسنا، در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی و مرکز صداوسیمای فارس به مدت سه سال امضا و مبادله شد.
موضوعات این تفاهمنامه شامل همکاری در ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه استان؛ استفاده از ظرفیتها، رسانهها و پایگاههای تبلیغاتی طرفین برای معرفی برنامههای کتابخوانی؛ استفاده از ظرفیتهای بالقوه فضاها، امکانات و تجهیزات بلااستفاده دولتی در اجرای برنامههای مشترک؛ همافزایی مؤثر در ارتقاء سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی و کاهش آسیبهای فرهنگی و اجتماعی استان؛ انجام فعالیتها و برنامههای مشترک آموزشی، فرهنگی، تربیتی و پرورشی و سایر همکاریها و مراودات مقتضی است.
انتهای پیام
نظرات