• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022920697
  • خبرنگار : 71588

شهادت بیش از ۳۰۰ کارمند آژانس آنروا از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه

شهادت بیش از ۳۰۰ کارمند آژانس آنروا از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه

کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که بیش از ۳۰۰ کارمند این آژانس در طول جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، فیلیپ لازارینی، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد، شمار کارکنانی که در طول جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه توسط نیروهای این رژیم شهید شده‌اند از مرز  ۳۰۰ نفر فراتر رفته است.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، لازارینی در ادامه افزود، اکثریت قریب به اتفاق کارکنان این آژانس به همراه کودکان و عزیزانشان در حین انجام وظایفشان و خدمت‌رسانی به شهادت رسیده‌اند.

وی تصریح کرد، بیشتر کشته‌شدگان کارکنان در زمینه بهداشت و  همچنین معلمانی بودند که به فلسطینی‌ها خدمت می‌کردند.

این مقام سازمان ملل همچنین تأکید کرد که هیچ چیزی نمی‌تواند این جنایت‌ها و کشتارها در غزه را توجیه کند و مصونیت از مجازات منجر به کشتار بیشتر خواهد شد.

پیشتر نیز کمیسرکل آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ در نوار غزه تاکنون بیش از ۵۰ کارمند این آژانس را بازداشت کرده است.

کمیسر کل آنروا در ادامه گفت در میان این بازداشتی‌ها، معلمان و پزشکان نیز حضور دارند و با پرسنل بازداشتی آنروا به شکل غیر انسانی رفتار می‌شود، آنها مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند و به عنوان سپر انسانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. بسیاری از بازداشتی‌ها مجبور به اعتراف اجباری شده‌اند و آنچه رخ داده، وحشتناک و تکان‌دهنده است.

کمیسرکل آنروا تأکید کرد، باید برای جنایات و نقض قوانین بین‌المللی که در نوار غزه صورت می‌گیرد، مجازاتی وجود داشته باشد.

اواخر اکتبر سال میلادی گذشته، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) ۲ لایحه را تصویب کرد که توانایی آنروا برای ادامه ارائه خدمات در باریکه غزه، کرانه باختری و قدس شرقی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.

مقامات سازمان ملل متحد نگران هستند که با اجرایی‌شدن قوانین تصویب‌شده توسط کنست، کارکنان آنروا نتوانند در اراضی اشغالی رفت‌وآمد داشته و به فلسطینیانی که به کمک‌های بشردوستانه وابسته هستند، خدمت‌رسانی کنند.

رژیم صهیونیستی از دیرباز به دنبال سرکوب آنروا بوده و از زمان آغاز جنگ غزه نیز مدعی شده است که برخی از اعضای این نهاد غیرنظامی حقوق بشری، در «عملیات طوفان الاقصی» حضور داشته‌اند.

رژیم صهیونیستی حدود ۱۰ تن از کارمندان آنروا را به همکاری در حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ متهم کرد اما هنوز هیچ مدرکی دال بر این اتهام‌ها ارائه نکرده است.

آژانس آنروا که سال ۱۹۴۹ تاسیس شد و به حدود ۶ میلیون پناهجوی فلسطینی در غزه، کرانه باختری، لبنان، اردن و سوریه کمک ارائه می‌دهد.

با وجود اجرایی شدن آتش‌بس در ۱۹ ژانویه در باریکه غزه، رژیم صهیونیستی حملات خود علیه غزه را صبح روز ۱۸ مارس از سر گرفت.

از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، ‌۳۱۹۳ فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیدند و ۸۹۹۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی پیشنهادهای جدید آتش‌بس را رد کرده و متعهد شده است که عملیات نظامی علیه حماس را افزایش می‌دهد.

حماس نیز اعلام کرده است، رژیم صهیونیستی به تعهدات آتش‌بس پایبند نبوده و کمپین «نسل‌کشی تحت نظارت میانجیگران بین‌المللی» را از سرگرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha