• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404022921005
  • خبرنگار : 50184

دبیر فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای:

حال ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه خوب نیست

حال ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه خوب نیست

ایسنا/کرمانشاه دبیر فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای با بیان اینکه کرمانشاه در گذشته جایگاه بسیار درخشانی در ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کشور داشت، گفت: حال ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه خوب نیست.

مسعود ملکی روز دوشنبه( ۲۹ اردیبهشت) در مجمع انتخابات ریاست هیات ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان کرمانشاه، با اشاره به پیشنیه درخشان این استان در ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای، اظهار کرد: در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ حال و روز ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه بسیار خوب بود و این استان ورزشکاران بسیار توانمندی در این رشته داشت. 

وی افزود: با توجه به این پیشینه و قدمت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه، انتظار می‌رود اکنون نیز شرایط این رشته خوب باشد، اما متاسفانه این‌گونه نیست. 

دبیر فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای تصریح کرد: در حال حاضر از ۱۴ شهرستان کرمانشاه تنها در چهار شهرستان این رشته فعال است که این جای نگرانی دارد و رئیس جدید هیات باید تمام همت خود را صرف راه اندازی و تقویت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای در سطح شهرستان‌های استان کند. 

وی تاکید کرد: مگر می‌شود در پایتختِ ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای ایران تنها در چند شهرستان این رشته فعال باشد. این موضوع اصلا برای این استان خوب نیست. 

ملکی در ادامه با ناکافی دانستن تعداد زورخانه‌های شهر کرمانشاه، گفت: در جایی مانند استان اصفهان ۱۸۶ زورخانه وجود دارد، اما تعداد زورخانه‌های کرمانشاه بسیار کم است و به حدود ۲۰ زورخانه می‌رسد، درحالی که تعداد زورخانه‌های این استان باید حداقل ۵۰ مورد باشد.

وی از رئیس جدید هیات ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه خواست تا برای احداث زورخانه‌های جدید در استان اهتمام جدی داشته باشد. 

دبیر فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای اضافه کرد: متاسفانه علاوه بر زیرساخت، در بحث مربی، داور و مرشد نیز در کرمانشاه مشکل داریم و باید کسانی که دراین رشته‌ها فعالیت می‌کنند، بروزسانی شوند. 

وی در ادامه با تاکید براینکه کرمانشاه باید در ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کشور سرآمد باشد، اظهار کرد: این استان پتانسیل‌های بسیار زیادی در این رشته دارد و ورزش پهلوانی از همان سنین کم در وجود کودکان این دیار نهادینه شده‌ است، لذا باید به جایگاه واقعی خود برسد. 

ملکی گفت: هرچند رئیس سابق هیات استان کارهای خوبی انجام داده، اما نیاز است وضعیت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه بهتر از این شود. ما نیز حمایت‌های لازم را خواهیم داشت و قول می‌دهیم در بحث تجهیزات و حمایت‌های مالی به صورت ویژه به این استان نگاه کنیم. 

وی به دوره هشت ساله ریاست سالار احمد زاده در ورزش زورخانه‌ای کرمانشاه اشاره کرد و گفت: ایشان در طول دوره ریاست خود زحمات زیادی برای این هیات کشید و اکنون از رئیس جدید هیات می‌خواهیم از ظرفیت و تجربیات ایشان استفاده کند. 

 حمیدرضا عزتی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز با اشاره به فراز و نشیب‌های این هیات در یک سال گذشته، اظهار کرد: هیات ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای برای سه دوره سه ماهه با سرپرست اداره شده و سرپرستان آن تلاش‌های زیادی برای رشد این رشته انجام دادند. 

وی به رقابت دو کاندیدای حاضر در این مجمع اشاره کرد و گفت: هر دوی این افراد از بزرگان استان و افرادی اخلاقمدار هستند که پس از پایان مجمع رقابت آنها به اتمام رسیده و همراهی و همدلی آنها برای رشد ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای کرمانشاه شروع می‌شود. 

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در ادامه از رئیس جدید هیات خواست تا سرکشی از شهرستان‌ها، افزایش آمار ورزشکاران سازمان یافته، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و دانش افزایی را نیز در دستور کار قرار دهد. 

در این مجمع هاشم درویشی به عنوان رییس هیات ورزش زورخانه‌ای کرمانشاه انتخاب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha