• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022921125
  • خبرنگار : 50121

مدیر بهره‌برداری گاز استان:

تعداد محدودی از روستاهای استان اصفهان از نعمت گاز برخوردار نیستند

تعداد محدودی از روستاهای استان اصفهان از نعمت گاز برخوردار نیستند

ایسنا/اصفهان مدیر بهره‌برداری گاز استان اصفهان گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته، در حال حاضر ۱۱۴ شهر و بیش از ۱۰۸۰ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردارند.

ابراهیم اکبری‌مقدم، امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره گاز شهرستان در فرمانداری اردستان اظهار کرد: یکی از عقب‌ماندگی‌ها که در شهرستان اردستان وجود دارد، پرداخت بدهی‌های قبوض گاز است که از سال‌های قبل وصول نشده‌اند. از مسئولان شهرستان درخواست می‌شود که برای وصول این مبالغ کمک‌حال اداره گاز باشند.

وی با بیان اینکه حجم خدمات اداره گاز مثل گذشته نیست، افزود: این توقع دور از انتظار است که تا درخواستی ابلاغ شد، بلافاصله عملی شود. خدمات اداره گاز محدود شده است و اکثر استعلام طرح‌های گاز که به تهران ارسال می‌شود، پاسخ‌شان منفی خواهد بود.

مدیر بهره‌برداری گاز استان اصفهان ادامه داد: اکنون، مصرف گاز در کشور از تولید بیشتر شده است، همچنین ناترازی‌هایی وجود دارد که اجازه نمی‌دهد به همه درخواست‌ها پاسخ دهیم.

اکبری‌مقدم خاطرنشان کرد: با تلاش‌های صورت‌گرفته، در حال حاضر ۱۱۴ شهر و بیش از ۱۰۸۰ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردارند، به‌علاوه یک‌میلیون و ۱۰۰هزار انشعاب علمک پلی‌اتیلن و فولادی در سطح استان نصب شده است.

وی با بیان اینکه بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک مردمی در سطح استان پهناور اصفهان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند، توضیح داد: کل شهرهای استان اصفهان دارای خدمات گازرسانی‌ هستند و فقط تعداد محدودی از روستاهای استان گاز ندارند.

مدیر بهره‌برداری گاز استان اصفهان با اشاره به گستردگی شهرستان اردستان تصریح کرد: با تلاش همکاران ما در اداره گاز اردستان، اکنون ۱۶۱ روستای این شهرستان از نعمت گاز طبیعی برخوردارند و تنها یک روستا باقی‌مانده است.

به گزارش ایسنا، در مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره گاز شهرستان در فرمانداری اردستان، ضمن تشکر از محمد مهاجری، رئیس سابق این اداره، غلامحسین داوری، به‌عنوان رئیس جدید اداره گاز شهرستان اردستان معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha