• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404022921160
  • خبرنگار : 71951

‌مدیرعامل شرکت آبفای کشور عنوان کرد

تسریع فاضلاب جنوب‌شرق تهران/ بهره‌برداری تصفیه‌خانه قرچک تا سه سال آینده

تسریع فاضلاب جنوب‌شرق تهران/ بهره‌برداری تصفیه‌خانه قرچک تا سه سال آینده

ایسنا/تهران ‌مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در بازدید میدانی از شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک بیان کرد: فاز مایع تصفیه‌خانه فاضلاب قرچک طی ۲۴ تا ۳۶ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی تصفیه‌خانه ورامین نیز تا پایان سال ۱۴۰۴ آغاز می‌شود و با تأکید بر کیفیت «مطلوب» پساب پیشوا از صنایع و کشاورزان خواست از این منابع برای مصارف غیرخوراکی بهره بگیرند.

‌هاشم امینی در حاشیه بازدید از تصفیه خانه پیشوا عصر روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در جریان سفری یک‌روزه به شهرستان‌های قرچک، ورامین و پیشوا از طرح‌های فاضلاب این منطقه در گفت‌وگو با ایسنا از آخرین برنامه‌ها برای جبران عقب‌افتادگی تاریخی شبکه‌های جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب جنوب‌شرق تهران را تشریح کرد.

 امینی تکمیل شبکه و تصفیه‌خانه فاضلاب قرچک را از مطالبات دیرینه مردم دانست و گفت: با استقرار پیمانکار جدید و تأمین اعتبارات متنوع، فاز مایع این تصفیه‌خانه حداکثر ظرف سه سال آینده وارد مدار می‌شود.

مدیرعامل آبفا با تأکید بر کیفیت بالای پساب خروجی تصفیه‌خانه پیشوا افزود: تنها بخش لجن این تصفیه‌خانه نیمه‌تمام است که به‌زودی تکمیل می‌شود تا پاسخگوی الزامات سازمان حفاظت محیط زیست باشد. 

 امینی تصریح کرد: تصفیه‌خانه فاضلاب ورامین نیز در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد و هدف‌گذاری شده عملیات احداث آن تا اواخر ۱۴۰۴ آغاز و طی سه سال به بهره‌برداری برسد.

وی خاطرنشان کرد: برای تسریع طرح‌ها، منابع مالی از محل ماده ۵۶ و ردیف‌های تملک دارایی سرمایه‌ای تزریق می‌شود تا روند اجرا بدون وقفه ادامه یابد.

 امینی با استناد به تبصره (۱۴۲) قانون بودجه و برنامه هفتم توسعه از صنایع و کشاورزان خواست برای بهره‌گیری از پساب تصفیه‌شده به شرکت آبفای استان تهران مراجعه کنند و یادآور شد:  پساب پیشوا برای آبیاری فضای سبز و مصارف صنعتی غیرغذایی کاملاً مناسب است.

مدیرعامل آبفا کشور در پایان با اعلام کافی بودن ظرفیت منابع آبی منطقه برای گذر از تابستان پیش رو تأکید کرد: عبور بی‌تنش از دوره اوج مصرف، منوط به همکاری شهروندان در مدیریت مصرف آب است.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha