ساجده کردستاننژادی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه این رویه نوعی بیعدالتی اقتصادی در حق دفاتر محلی به شمار میرود، افزود: بسیاری از این شرکتها در حالی به دفاتر خارج از استان روی آوردهاند که خود منشا بخشی از آسیبهای زیستمحیطی، آلودگی و فشارهای اقتصادی بر مردم خوزستان هستند.
کردستاننژادی بیان کرد: انتظار میرود حداقل در زمینه خدمات سفر و گردشگری به مسئولیت اجتماعی خود عمل کرده و از ظرفیتهای بومی بهره ببرند.
او ادامه داد: دفاتر خدمات مسافرتی استان خوزستان با وجود مشکلات عدیده ناشی از رکود سفر و شرایط سخت اقتصادی همچنان با ظرفیت حرفهای در حال فعالیتاند. اما متاسفانه شاهد واگذاری انحصاری خدمات سفر شرکتهای صنعتی به یک یا چند مجموعه خاص غیربومی هستیم.
وی خاطرنشان کرد: این در حالی است که در صورت بروز بحران یا کمبود بلیت این همان دفاتر محلی هستند که مورد رجوع و درخواست فوری قرار میگیرند.
کردستاننژادی با تاکید بر ضرورت ورود نهادهای نظارتی و اجرایی، اظهارکرد: لازم است ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، اتاق بازرگانی، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و دیگر نهادهای مرتبط با صنایع استان با ایجاد سازوکارهای الزامآور یا تشویقی این مجموعهها را به استفاده از خدمات دفاتر مجوزدار بومی ترغیب کنند.
دبیر انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و گردشگری استان خوزستان گفت: در شرایط کنونی که گردش مالی بسیاری از مشاغل بومی آسیب دیده، حذف دفاتر گردشگری از زنجیره خدمات سفر شرکتهای بزرگ نهتنها خلاف عدالت است، بلکه برخلاف سیاستهای توسعه پایدار، حمایت از مشاغل محلی و حفظ زیرساختهای رسمی گردشگری در استان است.
انتهای پیام
نظرات