• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404023021427
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

خراسان جنوبی در مسیر تحول پزشکی؛

پیشنهاد ایجاد مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با محوریت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی

پیشنهاد ایجاد مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با محوریت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی پیشنهاد داد: مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاد دانشگاهی در استان خراسان جنوبی ایجاد شود.

سیدمحمدرضا هاشمی عصر دوشنبه با ارائه این پیشنهاد در دیدار منتظری رئیس جهاد دانشگاهی کشور، با اشاره به ظرفیت‌های پزشکی استان، اظهارکرد: با توجه به زیرساخت‌های موجود، آمادگی کامل برای استفاده از ظرفیت پزشکی جهاد دانشگاهی در خراسان جنوبی وجود دارد.

وی با اشاره به ویژگی خدمات پزشکی جهاد دانشگاهی که در کاهش هزینه‌های درمان بسیار مؤثر است، تصریح کرد: میزان مراجعات به آزمایشگاه تشخیص طبی قاین که در سال ۹۹ راه اندازی شده، در حال حاضر به ۲۵ هزار مورد در سال رسیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، به گفته وی؛ کیفیت کار و نرخ دولتی خدمات، استقبال قابل توجه مردم از این آزمایشگاه را به همراه داشته است.

استاندار با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های شناسنامه دار جهاد دانشگاهی در استان، گفت: پیشنهاد ما این است که با صلاحدید دانشگاه علوم پزشکی، مرکز تشخیص زودهنگام سرطان با متولی گری جهاد دانشگاهی در استان ایجاد شود.

به گفته وی؛ راه اندازی این مرکز می تواند در کاهش هزینه‌های تشخیص بیماری بسیار مؤثر باشد.

هاشمی در ادامه اقدامات جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری را قابل تقدیر خواند و با اشاره به برنامه این مجموعه برای راه اندازی سازمان پژوهش و پیشرفت هوش مصنوعی، اظهارکرد: با عنایت به اینکه کمک به اصلاح فرآیند کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی از برنامه‌های این سازمان است، خراسان جنوبی این آمادگی را دارد که استان پایلوت اجرای این طرح باشد.

وی با تأکید بر ظرفیت غنی خراسان جنوبی در زمینه تعدد و تنوع گیاهان دارویی، متذکر شد: استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی و کاربرد نتایج تحقیقات ارزشمند جهاد دانشگاهی در این زمینه، تولید محصولات با کیفیت تر، سالم تر و مقرون به صرفه تر را به همراه خواهد داشت.

استاندار با بیان اینکه پتانسیل هوش مصنوعی می تواند در فرآیند کاشت تا برداشت دیگر محصولات نیز استفاده شود، تأکید کرد: بهره برداری از این فرصت در تحقق شعار سال و بحث سرمایه گذاری در تولید بسیار مؤثر خواهد بود.

هاشمی به اقدامات جهاد دانشگاهی استان در حوزه پرورش گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: محصولات فرآوری شده مبتنی بر گیاهان داروییِ تولید این مرکز، به جهت کیفیت مطلوب، بازارپسند است و متقاضیان زیادی دارد. 

وی با اشاره به موقعیت مجتمع گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و زیرساخت‌های خوبی که در این مجموعه فراهم شده، بر ضرورت تعیین تکلیف زمین مجتمع تأکید کرد.

استاندار خراسان جنوبی با توجه به سوابق بسیار خوب انجام شده در مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) کشور بر استفاده بیشتر از ظرفیت‌ها در فضای فرهنگی استان تاکید کرد.

در این نشست که با حضور معاونین جهاد دانشگاهی همراه بود، پیشنهادات استان خراسان جنوبی با نظر مثبت در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha