• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404023021517
  • خبرنگار : 90057

انتقاد سفیر رژیم صهیونیستی از مقام‌های سازمان ملل

انتقاد سفیر رژیم صهیونیستی از مقام‌های سازمان ملل

دنی دانون، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد، به انتقادات بین‌المللی از سوی بریتانیا، فرانسه و کانادا در مورد اقدامات این رژیم در غزه واکنش تندی نشان داد.

به گزارش ایسنا، دانون در پاسخ به این انتقادات، در مصاحبه‌ای اختصاصی با فاکس نیوز در نیویورک با این ادعا که «اسرائیل برای قوانین بین‌المللی ارزش قائل است» گفت: تا زمانی که همه اسیران آزاد نشوند، جنگ ادامه دارد. 

دانون همچنین از اینکه جامعه بین‌المللی فشار بیشتری بر حماس وارد نکرده، ابراز ناامیدی کرد و از این کشورها خواست تا اظهارات قوی‌تری از طرف آنها ارائه شود. 

بیانیه مشترک صادر شده توسط رهبران بریتانیا، فرانسه و کانادا عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد، از وضعیت انسانی انتقاد کرد و خواستار آتش‌بس فوری شد. این بیانیه همچنین از اسرائیل خواست تا اجازه ورود کمک‌های بیشتر به غزه را بدهد، و به طور خاص از دولت اسرائیل خواست تا با سازمان ملل متحد برای از سرگیری کمک‌ها مطابق با اصول بشردوستانه تعامل و برای آزادی همه اسیران تلاش کند. 

دانون همچنین به اظهارات تام فلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه، که در سخنرانی خود در شورای امنیت سازمان ملل، اسرائیل را به ارتکاب نسل‌کشی متهم کرد، اعتراض کرد. فلچر از اقدامات اسرائیل در غزه انتقاد کرد و اظهار داشت که بیشتر منطقه یا تحت کنترل نظامی اسرائیل است یا در معرض دستور آوارگی قرار دارد.

دانون گفت: این یک افترا است و من انتظار دارم که او این سخنان را پس بگیرد و عذرخواهی کند. ما با او همکاری نخواهیم کرد تا زمانی که او روشن کند که اسرائیل مرتکب نسل‌کشی نمی‌شود!

فلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در مورد بحران انسانی جاری در غزه و بازگشایی اخیر مرزها برای ورود کامیون‌های امدادی به غزه پس از دو ماه و اجازه موقت رژیم صهیونیستی برای تحویل کمک‌های محدود را «قطره‌ای در اقیانوس» خواند. دانون تأکید کرد که این کمک‌ها فقط به سازمان‌های غیردولتی اعطا شده است که تضمین می‌کنند حماس در صفوف آنها نفوذ نمی‌کند.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل، در یک جلسه توجیهی به بیانیه فلچر نیز اشاره کرد که تأکید کرده بود میزان کمک‌ها هنوز برای تأمین نیازهای عظیم جمعیت کافی نیست. او خواستار بازگشایی گذرگاه‌های بیشتر و ساده‌سازی رویه‌ها برای تضمین جریان منظم کمک‌ها شد و تأکید کرد که بدون چنین اقداماتی، بحران انسانی در غزه همچنان بدتر خواهد شد. دانون همچنین به آینده کمک‌های بشردوستانه در غزه، به ویژه در پاسخ به پیشنهادهایی برای جایگزینی آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای پناهندگان فلسطینی (UNRWA) با یک مکانیسم جدید کمک‌رسانی تحت حمایت ایالات متحده، پرداخت. او با انتقاد از نقش سازمان ملل در منطقه گفت: «ما تصمیم گرفتیم که آنروا هیچ ارتباطی با اسرائیل نداشته باشد. آنها این را می‌دانند، سازمان ملل هم این را می‌داند.» او از ابتکار عمل ایالات متحده حمایت کرد و آن را گامی مثبت در جهت رسیدگی به بحران انسانی غزه خواند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۳:۱۵

حالم دیگه از این دنیا بهم خورده همش زور همش قدرت طلبی لعنت به این توحش

avatar
امروز ۱۴:۰۰

رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای تروریست فقط وفقط زبان زور را می‌فهمند و ذره ای وجدان و عقل ندارند چون شکمهایشان از حرام پر شده و یاغی شده اند