به گزارش ایسنا، «محمود بصل» سخنگوی سازمان دفاع شهری غزه در سخنانی با اشاره به اینکه از صبح امروز بیش از ۱۰۰ نفر در نوار غزه به شهادت رسیدهاند، تاکید کرد که رژیم اشغالگر مستقیماً منازل مسکونی را هدف قرار میدهد و بسیاری از خانوادهها همچنان زیر آوار ماندهاند.
وی با بیان اینکه صدها خانواده به دلیل بمباران مداوم از ثبت احوال حذف شدهاند، تاکید کرد که رژیم اشغالگر با بمباران و خارج کردن سیستم بهداشت از خدمت، به دنبال از بین بردن عوامل زندگی در شمال نوار غزه است و دسترسی شهروندان به بیمارستان اندونزی و بیمارستان العوده را دشوار کرده است.
بصل در مصاحبه با شبکه الجزیره هشدار داد که خارج شدن بیمارستان اندونزی در شمال نوار غزه و بیمارستان العوده از خدمت به معنای این است که منطقه شمال خدمات پزشکی نخواهد داشت و مجروحان و مصدومان به شهر غزه منتقل خواهند شد.
وی گفت: کسانی که مجروحان و مصدومان را به بیمارستانهای دیگر منتقل میکنند در معرض هدف قرار گرفتن هستند.
وی همچنین تاکید کرد که بسیاری از خانوادهها همچنان زیر آوار ماندهاند، زیرا تیمهای نجات به دلیل کمبود تجهیزات و امکانات لازم قادر به بیرون آوردن آنها نیستند.
بصل گفت که از زمان از سرگیری جنگ رژیم صهیونیستی علیه، ۱۰ هزار شهید زیر آوار باقی ماندهاند.
وی آنچه را که در نوار غزه میگذرد فاجعهبار توصیف کرد و گفت که سیستم خدمات به طور کامل در سطح دفاع شهری و در سطح بهداشت در بحبوحه بسته شدن تمام گذرگاهها، قحطی و کمبود امکانات، فروپاشیده است. کسی که در بمباران نمیمیرد، از گرسنگی میمیرد و کسی که از گرسنگی نمیمیرد، از فشار روانی که اشغالگران به کودکان و زنان وارد میکنند، میمیرد.
بصل همچنین تاکید کرد که بسیاری از خانوادهها غذایی برای خوردن پیدا نکردهاند و بدون چشیدن غذا میخوابند و از ابتدای محاصره به سازمانها هشدار دادهاند که بسیاری از مردم بر اثر قحطی و نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی خواهند مرد.
در حالی که نوار غزه تحت محاصره شدید رژیم صهیونیستی با بحرانی بیسابقه مواجه شده است، سازمان جهانی بهداشت و نهادهای وابسته به سازمان ملل بارها درباره وخامت وضعیت انسانی در این منطقه هشدار دادهاند.
از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) با پشتیبانی کامل آمریکا، تاکنون حدود ۱۷۳ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شدهاند که بیشتر آنها را کودکان و زنان تشکیل میدهند. همچنین بیش از ۱۱ هزار نفر در این منطقه مفقود هستند. نهادهای بینالمللی و مدافع حقوق بشر این اقدامات را «نسلکشی» و «جنگ گرسنگی» توصیف کردهاند.
انتهای پیام
نظرات