• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404023021698
  • خبرنگار : 50189

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اعلام کرد

کمبود شدید حسابدار صنعتی در کرمان/ آموزش رایگان با حمایت شرکت شهرک‌ها

کمبود شدید حسابدار صنعتی در کرمان/ آموزش رایگان با حمایت شرکت شهرک‌ها

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان از آمادگی کامل این شرکت برای تأمین هزینه آموزش حسابداری صنعتی خبر داد.

حسین میجانی امروز ۳۰ اردیبهشت در جلسه شورای مهارت استان با اشاره به چالش‌های نیروی انسانی متخصص در واحدهای صنعتی کرمان اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۴۰ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی استان اشتغال دارند، اما با کمبود شدید حسابدار صنعتی مواجه هستیم. به‌طور جدی باید فکری برای این خلأ مهم در زنجیره تولید و صنعت بشود.

میجانی با اشاره به آمار دوره‌های آموزشی گذشته افزود: تعداد حسابداران صنعتی به اندازه انگشتان دست هم نمی‌رسد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان از آمادگی کامل این شرکت برای تأمین هزینه آموزش حسابداری صنعتی خبر داد و گفت: با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، می‌توانیم این آموزش‌ها را به‌صورت هدفمند برگزار کنیم. 

میجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر سبک زندگی و ساختار خانواده‌ها در کشور گفت: در شرایط فعلی که خانواده‌ها اغلب تک‌فرزند هستند، تمایل فرزندان به ورود به حوزه‌های صنعتی کاهش یافته است. متأسفانه آموزش‌های دانشگاهی نیز به‌اندازه کافی کاربردی نیست و ما در صنعت با فقدان نیروی متخصص روبه‌رو هستیم.

وی تأکید کرد که باید با نگاهی جدید و حمایتی، پیوند میان دانشگاه و صنعت را تقویت کرد تا نسل جوان علاقه‌مند و آماده ورود به محیط‌های صنعتی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha