• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404023021741
  • خبرنگار : 71938

جلالی: مدیریت اتباع خارجی از سوی دولت انجام بگیرد

جلالی: مدیریت اتباع خارجی از سوی دولت انجام بگیرد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تأکید کرد: دولت مدیریت اتباع خارجی و جلوگیری از بروز آثار و تبعات منفی فرهنگی و اقتصادی و امنیتی را به دست بگیرد.

به گزارش ایسنا، محمد جلالی، نماینده مردم دلیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: برای مدیریت اتباع خارجی و جلوگیری از بروز آثار و تبعات منفی فرهنگی و اقتصادی و امنیتی به دولت تذکر می‌دهم.

وی ادامه داد: به وزارت نیرو برای اعمال خاموشی با برنامه و اطلاع قبلی و پرهیز از بی‌عدالتی تذکر می‌دهم. به دولت برای شناسایی و برخورد با تولیدکنندگان بیت کوین با دستگاه ماینر تذکر می‌دهم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha