به گزارش ایسنا، دکتر روح اله باقرزاده با اشاره به رونمایی دستیار هوش مصنوعی معاونت امور بین الملل دانشگاه گفت: ما امروز با نسلی از دانشجویان در تعامل هستیم که در استفاده از ابزارهای هوشمند مهارت های خاص دارند از این رو ضروری است تا در جهت پاسخ به این نیاز، شیوههای نوینی را برای انجام امور آنها توسعه دهیم. همچنین به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو در زمینه های علوم مهندسی نوظهور، لازم است تا زیرساخت های دانشگاه نیز با استفاده از این فناوریها متحول شوند.
وی افزود: در این راستا دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بهره گیری از ابزارهای هوش مصنوعی، دستیار هوش مصنوعی را با هدف استفاده در سه بخش از مجموعه فعالیتهای خود به کار می گیرد. بخشی از آن مربوط به پاسخ به سوالات و مشاوره های دانشجویی است که این بخش در حوزه دانشجویان بین الملل مطرح شد. دانشجویان خارجی با بهره گیری از دستیار هوش مصنوعی قادرند کلیه امور کنسولی، آموزشی و رفاهی و پژوهشی خود را بدون نیاز به حضور در دانشگاه از طریق اپلیکشن گوشی همراه، پاسخ سوالات خود را در طول ۲۴ ساعت روز و هر روز هفته به هر زبان مورد نیاز خود دریافت کند.
باقرزاده ادامه داد: بخش دیگر دستیار هوش مصنوعی این دانشگاه مربوط به امکان افزودن قواعد و رویه های بیشتر موجود در دانشگاه است.به این معنا که اگر نیاز به افزودن قوانین و قواعد جدید و یا توضیحات بیشتر برای تفسیر قوانین دانشگاه داشته باشیم، ابزار هوش مصنوعی میتواند به ما کمک کند تا تفسیر های لازم قوانین را برای دانشجویان خارجی انجام دهد.
مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر رویکرد سوم دستیار هوش مصنوعی را ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی به اساتید و سایر دانشجویان این دانشگاه دانست و خاطر نشان کرد: ممکن است در طول سال در بازه های زمانی اساتید و دانشجویان در دوره های کارآموزی و کارورزی و یا آموزش های کوتاه مدت نیاز باشد که در پروژه های تحقیقاتی مشترک مشارکت کنند که در این صورت آنها نیازمند تهیه آمار و اطلاعات به روز و یا تهیه پروپوزال های آموزشی و پژوهشی هستند و دستیار هوش مصنوعی می تواند برای این نوع از نیازهای جدید ابزار کارا باشد.
وی بخش سوم دستیار هوش مصنوعی دانشگاه را مکالمه به زبان های مختلف عنوان کرد و گفت: ابزار هوش مصنوعی این امکان را می دهد که هر کسی با زبان خودش با آن ارتباط برقرار کند و بتواند پاسخ های خود را به زبان خود دریافت کنند در صورتیکه امکانات دانشگاه ها در بهره گیری از اساتید و کارشناسان با قابلیت ارتباط با زبان های مختلف بسیار محدود است. این درحالی است که در حال حاضر دانشگاه پلی تکنیک تهران بیش از ۱۸ کشور و ملیت مختلف دانشجو در حال تحصیل دارد.
جشن روز بین المللی امیرکبیر
مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر جشن روز بین المللی را یک رویداد مبتکرانه این دانشگاه دانست و با بیان اینکه این رویکرد سه محور اساسی داشت گفت: دانشجویان بین المللی، همکاریهای علمی و بین المللی و رونمایی از بروندادهای حوزه بین الملل و معرفی سرآمدان آموزشی و پژوهشی بین المللی در دانشکده های مختلف از جمله سه محور برنامه این رویداد بوده است.
باقرزاده خاطرنشان کرد: سرآمدان این رویداد در مدت یک ماه اخیر بر اساس شاخص های حوزه بین الملل و با رویکردهای دانشگاه، یک نفر از اساتید از هر دانشکده به عنوان سرآمدان علمی بین المللی دانشکده و یا پژوهشکده شناسایی و در این مراسم تقدیر شدند.
وی اضافه کرد: در کنار آن ما بر اساس معیارهای بین المللی و شناخت که از برنامه های اولویت دار اجرا شده دانشگاه داشتیم، ۳ نفر از اساتید که قابلیت انجام ماموریت های بین المللی در سطح کلان را برای دانشگاه داشتند، را به عنوان سفیران دانشگاه شناسایی و در این رویداد، نشان سفیر بین الملل دانشگاه به این سه عضو هیات علمی دانشگاه اعطا شد.
انتهای پیام
نظرات