به گزارش ایسنا، دفتر رسانهای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد: ما قتل عامهای خونین و بیوقفه ارتش اشغالگر علیه غیرنظامیان بیدفاع در نوار غزه را به شدت محکوم میکنیم. این قتل عامها از سپیده دم امروز (سهشنبه) به شیوهای وحشیانه و متمرکزشده افزایش یافته و مستقیماً منازل مسکونی، پناهگاهها، بیمارستانها و مراکز توزیع غذا را که به گرسنگان و مصیبتزدگان مواد غذایی توزیع میکنند، هدف قرار دادهاند؛ این اقدام جنایتکارانه بهمثابه یک جنایت نسلکشی تمام عیار است.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، در ساعات اولیه صبح امروز اشغالگران صهیونیست یک بمباران وحشیانه انجام دادند که در نتیجه آن بیش از ۵ غیرنظامی شهید شدند که در میان آنها ۳۳ زن، کودک و افراد سالخورده بودند و صحنهای وحشتناک و خونین را رقم زدند که منعکسکننده یک جنایت کامل است و پافشاری اشغالگران صهیونیست به استفاده از ماشین کشتار و گرسنگی به عنوان دو ابزار جنگی علیه غیرنظامیان را نشان میدهد که نقض آشکار و سیستماتیک تمامی قوانین و کنوانسیونهای بینالمللی است.
دفتر مذکور اعلام کرد، این جنایات با اظهارات بیسابقه یک مقام ارشد صهیونیست همزمان شده است. «یائیر گولان» معاون سابق رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر در اظهاراتی صراحتاً اذعان کرد که ارتش این رژیم «در حال جنگ علیه غیرنظامیان» است و «کشتن کودکان را به عنوان اقدامی تفریحی» انجام میدهد و هدف اصلیاش «آواره کردن مردم» است. این امر، اذعان آشکار و از داخل نهاد نظامی اسرائیل به جنایت نسلکشی در جریان جنگ علیه ملت فلسطین است.
این دفتر افزود: ما تأکید میکنیم که این رفتار جنایتکارانه ارتش رژیم اشغالگر که با این الگوی اظهارات نفرتانگیز و تحریکآمیز پشتیبانی میشود، چهره واقعی اشغالگران را به عنوان یک رژیم استعمارگر و نژادپرست که تروریسم سازمانیافته را در معرض دید کامل جهانیان اجرا میکند، آشکار میسازد.
دفتر مذکور تاکید کرد: ما اشغالگران اسرائیلی، دولت آمریکا و کشورهای شرکتکننده در جنایت نسلکشی مانند انگلیس، آلمان و فرانسه را مسؤول کامل ارتکاب این جنایات شنیع و وحشیانه از طریق حمایت نامحدود سیاسی، نظامی و دیپلماتیک اشغالگران میدانیم.
دفتر رسانهای دولتی فلسطین در غزه از جامعه بینالمللی، سازمان ملل متحد، دادگاه کیفری بینالمللی و سازمانهای حقوق بشری درخواست کرد که سکوت شرمآور خود را بشکنند و اقدامات فوری و قاطعانهای را برای پایان دادن به این قتل عامهای فجیع و بازخواست سران اشغالگر به عنوان جنایتکاران جنگی اتخاذ کنند.
این دفتر در پایان تاکید کرد: ما از رسانههای آزاد، سازمانهای حقوق بشری و مردم آزاده جهان میخواهیم که این جنایات بیوقفه را افشا، حقیقت را بدون ابهام به جهانیان منتقل کنند و با شجاعت و پایداری در کنار مردم بیدفاع ما که با ماشین کشتار و خرابی و ویرانی روبهرو هستند، بایستند.
از سوی دیگر، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: ما خواستار برقراری آتشبس در غزه بدون هیچگونه قید و شرط و انجام فعالیت سازمانهای انساندوستانه هستیم.
در بحبوحه تداوم جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، منابع خبری از وقوع موج جدیدی از حملات هوایی و توپخانهای ارتش این رژیم صهیونیستی از بامداد امروز (سهشنبه) خبر دادند که در پی این حملات دهها غیرنظامی فلسطینی شهید و زخمی شدند.
اشغالگران صهیونیست طی ساعات اخیر در غزه مرتکب چندین کشتار علیه خانوادههای فلسطینی شدهاند که در تازهترین آمار، منابع پزشکی اعلام کردند که تعداد شهدای امروز در مناطق مختلف غزه تا بدین لحظه به بیش از ۶۰ نفر رسیده است.
این گزارشها در حالی منتشر میشوند که کابینه سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه تصمیم به از سرگیری انتقال کمکهای بشردوستانه به نوار غزه گرفت.
در پی این تصمیم روز دوشنبه اولین محموله کامیونهای حامل کمکهای بشردوستانه پس از حدود سه ماه وارد غزه شده است. با این حال، سازمان ملل متحد اجازه ورود ۹ کامیون مواد غذایی به این منطقه که بیش از دو میلیون فلسطینی در آن زندگی میکنند را «قطرهای در اقیانوس» توصیف کرده است.
رژیم صهیونیستی با این هدف که به حماس در مذاکرات فشار بیاورد و آن را وادار کند تا تمام زندانیان صهیونیست باقیمانده را آزاد کند، بدون اینکه تعهد روشنی به توقف کامل جنگ داشته باشد، از دوم مارس از ورود همه کمکها به غزه جلوگیری کرده بود.
در حالی که نوار غزه تحت محاصره شدید رژیم صهیونیستی با بحرانی بیسابقه مواجه شده است، سازمان جهانی بهداشت و نهادهای وابسته به سازمان ملل بارها درباره وخامت وضعیت انسانی در این منطقه هشدار دادهاند.
از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) با پشتیبانی کامل آمریکا، تاکنون حدود ۱۷۳ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شدهاند که بیشتر آنها را کودکان و زنان تشکیل میدهند. همچنین بیش از ۱۱ هزار نفر در این منطقه مفقود هستند. نهادهای بینالمللی و مدافع حقوق بشر این اقدامات را «نسلکشی» و «جنگ گرسنگی» توصیف کردهاند.
انتهای پیام
نظرات