• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404023021933
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان:

توانمندسازی جوانان سیستان و بلوچستان با توسعه آموزش‌های مهارتی در اولویت است

توانمندسازی جوانان سیستان و بلوچستان با توسعه آموزش‌های مهارتی در اولویت است

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اهمیت اشتغال‌آفرینی و تولید، گفت: این اداره‌کل در سال ۱۴۰۴ با برنامه‌ریزی هدفمند در پی ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای قشر جوان با مشارکت سایر دستگاه‌ها خواهد بود.

ادهم کرد زابلی امروز سه‌شنبه در نشست بوت کمپ توانمندسازی مهارت‌های صادراتی جوانان افزود: با توجه به اینکه محصولات کشاورزی و صنایع دستی سیستان و بلوچستان در بازارهای ملی و بین‌المللی متقاضی دارند، اما در زمینه صادرات هدفمند و مشتری‌پسند هنوز اقدام جدی صورت نگرفته است، امروز آغاز دوره‌های توانمندسازی مهارت‌های صادراتی جوانان در سیستان و بلوچستان رقم خورد.

وی بر اهمیت تقویت توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه صادرات تأکید کرد و افزود: برگزاری دوره‌ها و رویدادهای آموزشی با بهره‌گیری از تجارب موفق فعالان اقتصادی استان با هدف ارتقای کیفیت محصولات، طراحی و اجرای رویدادها و رفع نیازهای صادراتی، توانمندسازی و ارتقای سطح دانش کسب‌وکارهای مرتبط در حوزه برندینگ و بازاریابی در تمامی شهرستان‌های استان انجام خواهد شد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با عقد تفاهم‌نامه همکاری میان اداره‌کل فنی و حرفه‌ای و اداره‌کل ورزش و جوانان استان، بیش‌از 70 میلیارد ریال اعتبار برای توانمندسازی در حوزه ایجاد اشتغال و کارآفرینی و همچنین کسب مهارت‌های صادراتی جوانان پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان سیستان و بلوچستان در ارائه طرح‌های ملی با اعتبارات قابل توجه از سوی وزارت ورزش و جوانان، نویدبخش وقوع اتفاقات خوبی در حوزه جوانان در سال جدید خواهد بود.

دبیر انجمن مردم‌نهاد پیشگامان عصر نوین سیستان و بلوچستان نیز در خصوص برگزاری این دوره، گفت: بوت کمپ توانمندسازی مهارت‌های صادراتی ویژه جوانان استان به مدت چهار ماه از امروز آغاز شده و در بیشتر شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

جعفر خسروی اظهار کرد: جوانان علاقمند به حوزه تجارت و صادرات با حضور در این دوره‌ها و بهره‌گیری از تجارب ارزشمند فعالان اقتصادی سیستان و بلوچستان که در کشورهای همسایه فعالیت دارند، می‌توانند مهارت‌های نیروی انسانی خلاق و هوشمند را افزایش دهند.

وی تأکید کرد: جوانان به عنوان حلقه گمشده تجارت و سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه تمدن و تجارت، می‌توانند گامی مؤثر در توسعه و پیشرفت اقتصادی استان بردارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از ورزش و جوانان استان، دبیر انجمن مردم‌نهاد پیشگامان عصر نوین سیستان و بلوچستان گفت: علاوه بر برگزاری دوره‌های توانمندسازی مهارت‌های صادراتی، برنامه‌هایی از قبیل بازدید از گمرک، آموزش تئوری حضوری و آنلاین و اعطای گواهینامه به شرکت‌کنندگان نیز در این رویداد پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha