جواد پوردکان -مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان جاسک- ظهر امروز سهشنبه ۳۰ اردیبهشت، اظهار کرد: با اشاره به حساسیت بالای زمان در موارد عقربگزیدگی، تأکید کرد که این اقدام با هماهنگی اورژانس هوایی و به منظور ارائه خدمات درمانی تخصصی به موقع در ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه امروز انجام شده است.
پوردکان همچنین از تلاشهای تیم پزشکی و عوامل امدادی در این مأموریت تقدیر و خاطرنشان کرد: شهرستان جاسک به دلیل شرایط جغرافیایی و آب و هوایی، همواره با خطر عقرب گزیدگی مواجه است و انتقال سریع بیماران به مراکز درمانی مجهز، از اولویتهای این شبکه محسوب میشود.
وی همچنین بر اهمیت آگاهیرسانی به مردم درباره خطرات عقرب گزیدگی و روشهای پیشگیری تأکید کرد و از شهروندان خواست تا در صورت مواجهه با چنین حوادثی، به سرعت به مراکز درمانی مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات