• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404023021983
  • خبرنگار : 50627

مدیر مخابرات منطقه خبر داد

وجود ۱۳ هزار کیلومتر فیبرنوری در آذربایجان‌شرقی/ دکل‌های مخابراتی برای سلامتی مضر نیستند

وجود ۱۳ هزار کیلومتر فیبرنوری در آذربایجان‌شرقی/ دکل‌های مخابراتی برای سلامتی مضر نیستند

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی از وجود ۱۳ هزار کیلومتر فیبرنوری در این استان خبر داد و گفت: یکهزار و ۹۰۰ کیلومتر فیبرنوری در تبریز فعال است و برای حدود سه هزار واحد سازمانی در شهرهای مختلف استان از جمله فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها فیبرنوری واگذار شده است.

سیاوش شهبازی روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت در نشست خبری به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی، با اشاره به طرح جایگزینی کابل‌های مخابراتی از مس به فیبرنوری، افزود: کشور کره جنوبی در رده نخست بهره گیری از فیبرنوری قرار داشته و ۹۵ درصد از بسترهای خود را به فیبر تبدیل کرده است، درحالی که این رقم در کشور ما ۱۲ درصد است. دلیل پیشتازی کره جنوبی در این عرصه تولید تمامی فیبرنوری‌ها به دست خودش است.

وی سرقت و قطعی برق را بزرگ‌ترین معضل و چالش موجود حوزه مخابرات عنوان کرد و افزود: قطعی برق عامل قطعی تلفن و اینترنت خانگی می‌شود که متاسفانه باتری سایت های مخابراتی حداکثر تا نیم ساعت ظرفیت تامین انرژی را دارند.

وی از دزدی تجهیزات مخابراتی به ارزش ماهانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در کشور خبر داد و گفت: بیش از ۱۰ نفر از سارق کابل های مخابراتی در زندان هستند.

شهبازی ادامه داد: این در حالی است که چهار انتخابات یک سال اخیر با استفاده از همین بسترهای مخابراتی انجام شده و مراسم و برنامه های مهمی چون تشییع و بدرقه شهدای خدمت و یا جشن قهرمانی تراکتور در تبریز با استفاده از تجهیزات سیار و پر هزینه مخابراتی انجام می شود.

وی به تبعات منفی فعالیت بهره برداران غیرمجاز معادن بر شبکه مخابراتی نیز اشاره کرد و گفت: در بحث بهره برداری های غیرمجاز از برخی معادن طلای استان بعضی افراد سودجو با این تصور که دکل های مخابراتی در شناسایی و تعقیب این افراد نقش دارند، اقدام به سرقت باطری و تجهیزات این دکل ها می کنند که تعمیر و راه اندازی مجدد آنها هزینه های بسیار سنگینی را به دنبال دارد.

وی از تغییر تکنولوژی و ایجاد سایت جدید در ۹۵ روستا طی یک سال خبر داد و گفت: متاسفانه آنتن‌دهی بازار قدیمی تبریز ضعیف است که ما در دو سال گذشته با میراث فرهنگی مذاکراتی برای ایجاد دکل مخابراتی داشته‌ایم ولی تا به حال به نتیجه نرسیده‌ایم و همچنین در پاساژ شمس و تربیت بزرگ در تبریز برای ایجاد دکل مخابراتی دنبال مکانی برای جانمایی هستیم.

مدیر مخابرات منطقه آذربایجان‌شرقی ادامه داد: هر دکل مخابراتی بیش از ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارد که باید همه عوامل مربوط به احداث آن با مخابرات همکاری داشته باشند.

وی با بیان اینکه دکل های مخابراتی هیچگونه آسیبی برای سلامتی ندارند، گفت: اگر دکل های ارتباطی برای سلامتی بدن آسیب برساند، همکاران ما در اداره مخابرات باید همگی دچار سرطان بودند!.

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم افزایش قیمت برق و تجهیزات تلفن ثابت، ۱۴ سال است که ما افزایش تعرفه نداشته‌ایم، هزینه انتقال خط تلفن ثابت به درب خانه شش میلیون تومان است که ما از مردم فقط ۲۵۰ هزار تومان دریافت می‌کنیم.

شهبازی با اشاره به اعتراضات صنفی بازنشستگان مخابرات، گفت: ما سعی داریم مشکلات بازنشستگان را در سطح استانی حل و رفع کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha