• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404023022011
  • خبرنگار : 50963

کشف کالاهای قاچاق در عسلویه

کشف کالاهای قاچاق  در عسلویه

ایسنا/بوشهر فرمانده انتظامی استان بوشهر، از کشف کالای قاچاق به ارزش ۸۰ میلیارد ریال در شهرستان عسلویه خبر داد.

 سردار حیدر سوسنی‌ روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت در گفت وگو با  خبرنگاران افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با دریافت اطلاعاتی مبنی بر وجود انبار کالای قاچاق در نخل تقی، با هماهنگی مرجع قضایی اقدام به بازرسی از محل کردند.

رئیس پلیس استان بوشهر افزود: در این بازرسی، تعداد ۳۳۰ هزار عدد سس غذای حیوانات خانگی که فاقد هرگونه مجوز قانونی و مدارک گمرکی بود، کشف شد. کارشناسان ارزش این محموله را ۸۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به دستگیری یک متهم در این رابطه، تأکید کرد: پرونده این فرد پس از تشکیل، جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال شده است.

سوسنی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: پلیس استان بوشهر با جدیت به مبارزه با قاچاق کالا ادامه خواهد داد و از شهروندان نیز درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۷ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha