• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404023122414
  • منبع : نمایندگی فارس

تعمیر و بازسازی خط انتقال آبرسانی سددرودزن به مرودشت

تعمیر و بازسازی خط انتقال آبرسانی سددرودزن به مرودشت

ایسنا/فارس پس از تعمیر و بازسازی خط انتقال آب سد درودزن به شهر مرودشت، آبرسانی به مردم این شهر به حالت عادی بازگشت.

با تلاش مأمورین رفع اتفاقات آب امور آب و فاضلاب (آبفا) شهرستان مرودشت، شکستگی خط انتقال آبرسانی در محدوده دشت آهوچر نزدیک به شهر مرودشت در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترمیم و روند آبرسانی به مشترکین آب این شهر به حالت عادی بازگشت.

اکیپ حوادث و اتفاقات آب امور آبفا شهرستان مرودشت پس از اطلاع از شکستگی خط انتقال آبرسانی به این شهر، به محل وقوع حادثه اعزام و نسبت به ترمیم و رفع شکستگی در کمترین زمان ممکن اقدام کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفا فارس، این حادثه بر روی خط انتقال آبرسانی۱۲۰۰ میلی‌متر GRP در محدوده دشت آهوچر نزدیک به شهر مرودشت اتفاق افتاده بود که پس از ترمیم و شست‌وشوی کامل محل حادثه، آبرسانی به مشترکین این شهر از سرگرفته شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha