• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404023122652
  • خبرنگار : 51022

مدیرعامل مخابرات گلستان مطرح کرد

تحول دیجیتال در گلستان؛ از توسعه فیبر نوری تا چالش‌های بازاریابی روستایی

تحول دیجیتال در گلستان؛ از توسعه فیبر نوری تا چالش‌های بازاریابی روستایی

ایسنا/گلستان مدیرعامل مخابرات گلستان با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها از جمله فیبر نوری، پوشش اینترنت پرسرعت و مشکلات نصب دکل‌های مخابراتی در روستاها، بر ضرورت تحول در نگاه سنتی به اقتصاد و توجه به فناوری‌های نوین در راستای ارتقای اقتصاد دیجیتال و افزایش درآمد روستاییان تأکید کرد.

غلامعلی شاهمرادی، امروز ۳۱ اردیبهشت‌ماه در بازدید از تحریریه خبرگزاری ایسنا، با اشاره به روز جهانی مخابرات و ارتباطات (۲۷ اردیبهشت)، اظهار کرد: مخابرات تا سال ۸۸ زیرمجموعه وزارت ارتباطات بود اما طبق اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شد و اکنون نهادی حمایتی و در راستای سیاست‌های حاکمیتی محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های پایدار، ایمن و با کیفیت ارتباطی در استان افزود: سال گذشته حدود ۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر فیبر نوری در مناطق شهری و روستایی استان اجرا شد که به موجب آن نزدیک به ۵۰۰ روستا از این امکان بهره‌مند شدند.

مدیرعامل مخابرات گلستان با اشاره به برگزاری انتخابات الکترونیکی در استان بیان کرد: زیرساخت‌های ارتباطی استان به‌ویژه در حوزه فناوری اطلاعات تقویت شده‌اند و استان گلستان در اجرای انتخابات الکترونیکی پیشگام بوده است.

شهمرادی افزود: یکی از مطالبات جدی مردم، دسترسی به اینترنت پرسرعت و پوشش تلفن همراه در روستاها است؛ اما نصب تجهیزات با چالش‌هایی مانند عدم همکاری مردم برای نصب دکل‌ها به دلیل نگرانی از تشعشعات مواجه است، در حالی که این تشعشعات برای موبایل تنها در حد میکرو ولت و بدون ضرر است.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی استان در حوزه اقتصاد دیجیتال اظهار کرد: در حالی که سهم اقتصاد دیجیتال در دنیا بیش از ۳۰ درصد است، این رقم در کشور زیر ۵ درصد و در استان‌ها حتی کمتر است. گلستان با داشتن ۹۰۰ شرکت تولیدی، هنوز یک شرکت پژوهشی و نوآورانه ندارد.

شهمرادی با تاکید اینکه نگاه سنتی به اقتصاد باید جای خود را به نگاه فناورانه و دیجیتال بدهد، گفت: برای ایجاد تحول در کسب و کارها باید از فناوری‌های نوین بهره ببریم. نگاه سنتی به اقتصاد باید جای خود را به نگاه فناورانه و دیجیتال بدهد.

مدیرعامل مخابرات گلستان همچنین به ضرورت توسعه اینترنت اشیا (IoT) به‌ویژه در منازل، مجتمع‌ها، مناطق کشاورزی و گلخانه‌ای استان اشاره کرد و افزود: یکی از چالش‌های جدی استان، بازاریابی برای محصولات کشاورزی، صنایع دستی و تولیدات روستایی است. ایجاد یک مرکز جامع بازاریابی و فروش می‌تواند به افزایش درآمد سرانه روستاییان کمک شایانی کند.

وی در پایان گفت: ۹۹ درصد از مناطق استان به اینترنت پرسرعت متصل هستند و تلاش مخابرات این است که خدمات در روستاها نیز گسترش یابد تا هیچ شهروندی در زمینه ارتباطات با مشکل مواجه نباشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha