• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404023122665
  • خبرنگار : 71560

هروی: ترامپ رویکرد «امپراتوری» به خود گرفته است/ایالات متحده نگاه خودخواهانه را کنار بگذارد

هروی: ترامپ رویکرد «امپراتوری» به خود گرفته است/ایالات متحده نگاه خودخواهانه را کنار بگذارد

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه تاکید کرد: آنچه که واضح است ترامپ یک منش امپراتوری به خود گرفته و اگر نگاه خودخواهانه آمریکا در روند مذاکرات ادامه داشته باشد، شاهد یک رشته حرکت های غیر عادی در مسیر صلح آمیز بودن مذاکرات خواهیم بود.

جواد هروی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین تحولات در روند مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: آنچه که در روزهای گذشته در خصوص مذاکرات در صحنه رسانه‌های بین‌المللی مطرح شد، دیدگاه‌های گاه متناقضی بود که چه از جانب ایالات متحده آمریکا و چه از جانب دولت های اروپایی اتخاذ شد؛ البته تاثیر دیدگاه های دولت اسرائیل را بر این واکنش های  رسانه ای و سیاسی در عرصه جهانی نمی‌توان انکار کرد.

وی اظهار کرد: آنچه که در رویکرد آمریکا وجود دارد این بوده که آمریکایی‌ها با یک نگاه نابرابر در بحث مذاکرات در حال ورود هستند. نگاهی که آنان به عنوان مذاکرات صلح آمیز دارند، بیشتر یک نگاه یک طرفه است.

هروی: ترامپ رویکرد «امپراتوری» به خود گرفته است/ایالات متحده نگاه خودخواهانه را کنار بگذارد

ترامپ منش امپراتوری به خود گرفته است

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در واقع نگاهی که ترامپ در روزهای گذشته در حوزه مباحث سیاسی و فضای بین‌الملل داشته است، بیش از اینکه به عنوان رئیس جمهور یک کشور باشد، به عنوان یک امپراتور عمل کرده است. نگاه ترامپ که به عنوان یک منش امپراتوری دیده می شود، اساسا متاثر از یک نگاهی که بتواند صلح‌آمیز باشد و روند صلح را در منطقه خاورمیانه پیاده کند، نیست. معتقد هستم نگرش هایی که از جانب دولت ایالت متحده آمریکا به خصوص پس از دیدارهایی که ترامپ در سه کشور عربستان، قطر و امارات انجام داد، شکل گرفته است روند را  منفی‌تر و یک جانبه‌تر کرده است.

درخواست ها آمریکا در روند مذاکرات سنگین تر شده است

وی تاکید کرد: هرچه جلوتر می‌رویم، آمریکا نسبت به درخواست های خود و حضور خود در روند مذاکرات سنگین‌تر عمل می کند و خودخواهانه تر پیش می رود. اگر این روند ادامه پیدا کند احتمال اینکه ما شاهد حرکت های غیرعادی در بحث صلح آمیز بودن مذاکرات باشیم، نیز وجود دارد. آنچه که تحت عنوان مذاکرات در روزهای گذشته به خصوص در افکار عمومی غرب منتشر می شود و رسانه‌ها روی آن کار می کنند این است که ایران نقض قرارداد کرده به‌خصوص در مباحث هسته‌ای؛ در حالی که از طرف دیگر ما شاهد قتل عام مردم غزه هستیم و رسانه ها سکوت کرده اند.

غربی ها سیاست یک بام و دو هوا پیش گرفته اند

هروی خاطرنشان کرد: عملا داستان یک بام و دو هوا است؛ اگر دولت های غربی واقعا خواهان صلح هستند باید در برابر حرکت های ناشایست و نکوهیده ای که اسرئیل انجام می دهد نیز از خود واکنش نشان دهند. ایران با وجود اینکه عضو NPT بوده و چارچوب را رعایت می کند اینگونه تحت فشار قرار گرفته است. به نوعی قصد دارند مباحث داخلی ایران را به عرصه بین المللی بکشانند در حالی  که مباحث داخلی ایران متعلق به خودش است و خود ایران باید در این زمینه تصمیم بگیرد. این مردم و دولت ایران است که باید نسبت به مشکلات و مسائل داخلی خود تصمیم بگیرند.

هروی: ترامپ رویکرد «امپراتوری» به خود گرفته است/ایالات متحده نگاه خودخواهانه را کنار بگذارد

مذاکرات نمی تواند عرصه ای برای مداخله دولت های بیگانه در امور داخلی باشد

هروی بیان کرد: ایران اجازه نمی دهد که مذاکره عرصه ای باشد برای مداخله دولت های بیگانه؛ متاسفانه کشورهای اروپایی در قبال دولت ایالت متحد آمریکا یک نگاه بله قربان گو دارند. دولت آمریکا نیز یک نگاه امپراتور مانند را به خود گرفته است. این نگاه در قرن ۲۱ اصلا پذیرفته نیست. در این قرن شاهد ظهور رویکرد امپراتوری از شخص ترامپ و حتی سرزنش اروپایی ها و حتی تصمیم گیری برای اروپایی ها هستیم. رویکرد دیگر تبعیت دولت های اروپایی از خواسته های دولت آمریکا است. همان گونه که ترامپ در برخورد عملی خود مقابل دوربین رسانه ها با زلنسکی برخورد کرد این حرکت را با دولت های اروپایی شاهد هستیم.

وی در ادامه بیان کرد: متاسفانه دولت های اروپایی نیز نگاهشان به دست ترامپ است. این فضای مسمومی که وجود دارد در شرایطی که ترامپ تاکنون نتوانسته نه مشکلات خاورمیانه را حل کند؛ نه مشکلات اوکراین را حل کند و نه فضای جهانی را از التهاب خارج کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha