• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404023122701
  • خبرنگار : 50188

معاون دادگستری کل استان کرمان:

فعالیت خیران باید با توجه به نیاز واقعی جامعه سازماندهی شود

فعالیت خیران باید با توجه به نیاز واقعی جامعه سازماندهی شود

ایسنا/کرمان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به برنامه این نهاد برای تدوین نقشه راه سازماندهی و استفاده از ظرفیت خیران در راستای پیشگیری از جرائم و کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: باید فعالیت‌های براساس شناخت نیازهای واقعی جامعه باشد.

سیدمهدی قویدل امروز ۳۱ اردیبهشت در این همایش طلایه‌داران پیشگیری در رفسنجان در سخنانی مهم، چشم‌انداز و برنامه‌های راهبردی استان در حوزه پیشگیری از جرم را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش، برجسته‌سازی و تقدیر از همراهی بزرگوارانی است که در سطح استان و شهرستان در امر پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی، همراهی بسیار خوبی با نهادهای قضائی داشته‌اند.

قویدل افزود: خیران در ابعاد مختلف اعم از مالی، علمی، فرهنگی و اجتماعی؛ ظرفیت عظیمی برای مشارکت در این حوزه‌ها هستند، ضرورت امروز ما، تشکیل یک شبکه منسجم از این ظرفیت‌ها و هدایت آن‌ها به سمت اهداف مشخص و عملیاتی است.

برنامه راهبردی برای استفاده منسجم از ظرفیت خیران

معاون دادگستری استان کرمان ادامه داد: برنامه‌ای راهبردی در دستور کار قرار گرفته که پیشنهاد معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به رئیس قوه بوده و تصویب شده و کرمان به‌عنوان یکی از استان‌های پیشرو در این زمینه، مأموریت اجرای این طرح را پذیرفته است.

وی اضافه کرد: این برنامه شامل تدوین نقشه راهی است که با تعیین ضرورت‌های جامعه، بتوان از ظرفیت خیران به نحو شایسته استفاده کرد و اقدامات آن‌ها را در راستای پیشگیری از جرائم و کاهش آسیب‌های اجتماعی سامان داد.

قویدل با اشاره به اهمیت شناخت نیازهای واقعی جامعه گفت: در یکی از بخش‌های شهر کرمان، ۳۰ سال پیش یک خیر، چهار حلقه چاه تلمبه و حدود ۷۰ هکتار باغ پسته را وقف کردند تا یک بیمارستان احداث شود و مردم زمین را اهدا کردند، اما به دلیل عدم هماهنگی با دستگاه‌های متولی و عدم تطبیق با شاخص‌های وزارت بهداشت، ساختمان سال‌ها رها شده باقی ماند.

وی ادامه داد: با مداخله دستگاه قضائی و همکاری دستگاه‌های دیگر، این مکان بعد از ۳۰ سال در اختیار بهزیستی قرار گرفت و به عنوان مرکز نگهداری از سالمندان بهره‌برداری شد و این موضوع نشان می‌دهد که چقدر ضرورت دارد نیازهای واقعی جامعه را بشناسیم و اقدامات خود را با آن تطبیق دهیم.

معاون دادگستری استان کرمان در ادامه تصریح کرد: در راستای اجرای این برنامه راهبردی، شبکه‌سازی از خیران و مجموعه‌های مردمی در دستور کار قرار دارد. همچنین بانک اطلاعاتی از ظرفیت‌های موجود در استان را راه‌اندازی خواهیم کرد.

وی افزود: این شبکه و بانک اطلاعاتی به هدایت اقدامات خیرخواهانه در راستای پیشگیری از جرائم، کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت زیرساخت‌های آموزشی، درمانی و اشتغالی کمک خواهد کرد.

او در ادامه گفت: برنامه‌های ما حول محور گروه‌هایی شکل می‌گیرد که بیشترین آسیب‌پذیری را دارند این گروه‌ها شامل کودکان بازمانده از تحصیل، کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست، زندانیان آزادشده، محکومان نیازمند مراقبت بعد از آزادی، معتادان بهبودیافته و دیگر افراد در معرض آسیب هستند.

قویدل تأکید کرد: با تبیین این راهبرد و مشخص کردن نقشه راه، و همراهی خیران و مجموعه‌های مردمی، امیدواریم شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء سلامت عمومی جامعه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha